ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Καστίγιο: "Τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα, για πολλά χρόνια στην Ελλάδα"

South Korea's Jeong Seung-hyeon, left, fights for the ball against Honduras' Roman Castillo, during an international friendly soccer match between South Korea and Honduras, in Daegu, South Korea, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man)
South Korea's Jeong Seung-hyeon, left, fights for the ball against Honduras' Roman Castillo, during an international friendly soccer match between South Korea and Honduras, in Daegu, South Korea, Monday, May 28, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο 26χρονος Ονδουρένιος φορ, Ρουμπίγιο Καστίγιο, βρίσκεται στα Ιωάννινα κι έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΣ, τη φανέλα του οποίου θα φορά από την επόμενη σεζόν.

Επιθετικό από την Ονδούρα έφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες συμφώνησαν με τον Ρομάν Ρουμπίγιο Καστίγιο Άλβαρες, ο οποίος από την Παρασκευή (20/7) είναι στην Ελλάδα.

Μάλιστα, βρέθηκε στα Ιωάννινα και πριν υπογράψει με τον "Άγιαξ της Ηπείρου" μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Ο 26χρονος επιθετικός αποκάλυψε ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι τριετούς διάρκειας, ωστόσο υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα πολλά χρόνια και ν' αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ομάδα της Super League.

"Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καλή ομάδα, η πόλη είναι όμορφη, το γήπεδο επίσης. Από τις διαπραγματεύσεις κατάλαβα ότι πρόκειται για καλούς ανθρώπους. Υπέγραψα για τρία χρόνια και η πρόθεσή μου είναι να μείνω πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Όχι μόνο στην ίδια ομάδα, αλλά εάν είναι δυνατό να πάω σε μεγαλύτερες ομάδες. Μίλησα με τον Μεχία (συμπατριώτης του μέσος, πρώην Ξάνθης και Πανθρακικού), έψαξα στο Ίντερνετ. Πάντα σκέφτομαι την εθνική Ονδούρας, θέλω να είμαι μέρος της", υποστήριξε ο Ρουμπίγιο Καστίγιο.

Ο στράικερ από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1991, έχει ύψος 1.83 και τελευταία του ομάδα ήταν η Motagua της χώρας του. Στην πατρίδα του έχει παίξει και στις Deportes Savio και Club Deportivo Social Vida, αλλά και από την Correcaminos de la UAT του Μεξικού. Ο Καστίγιο είναι 21 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα και έχει σημειώσει 4 γκολ.

Photo credits: AP Photo/Lee Jin-man

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ