ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η διοίκηση του ΠΑΣ εξετάζει το βίντεο με τον διάλογο Λίλα - ιμάμη

Η διοίκηση του ΠΑΣ εξετάζει το βίντεο με τον διάλογο Λίλα - ιμάμη
Λίλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία και στον ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο ο Άντι Λίλα φέρεται να κάνει απαξιωτικά σχόλια για τον Χριστιανισμό, σε διάλογο με ιμάμη. (VIDEO).

Ο Άντι Λίλα προκαλεί για μια ακόμα φορά για εξωαγωνιστικό λόγο. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο διεθνής Αλβανός μέσος πανηγύρισε γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τρόπο που προκάλεσε αντιδράσεις. Σχημάτισε με τα χέρια του τον αλβανικό αετό και αποδοκιμάστηκε έντονα.

Έτσι βέβαια είχε πανηγυρίσει και άλλες στιγμές, όπως σε αγώνα της Πάρμα με την Ίντερ. Τότε μάλιστα στα αλβανικά ΜΜΕ φιλοξενούνταν ρεπορτάζ, στα οποία γραφόταν ότι οι " Έλληνες είναι άρρωστοι σε θέματα που αφορούν στην πατρίδα".

Αυτή τη φορά ο Λίλα προκαλεί νέο σάλο, καθώς φέρεται να κάνει απαξιωτικά σχόλια για τον Χριστιανισμό. Έχει διαρρεύσει βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο βρίσκεται με συμπαίκτη του στην Εθνική Αλβανίας και συνομιλεί με ιμάμη. Ασφαλές συμπέρασμα για το τι ακριβώς λέγεται δεν μπορεί να εξαχθεί, μια και ο χαφ του ΠΑΣ μιλά στη γλώσσα της χώρας του.

Είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, ότι η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τον Χριστιανισμό. Ο 31 ετών μέσος φέρεται να κάνει απαξιωτικά σχόλια και για τον προπονητή του, Γιάννη Πετράκη. Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα έχει λάβει το βίντεο και αφού ο διάλογος μεταφραστεί, τότε θα δει τι απόφαση θα πάρει για τον Λίλα, που δεδομένα είναι σε δύσκολη θέση.

Πάντως στην ομάδα της Ηπείρου δεν κρύβουν ότι έχουν ενοχληθεί με το βίντεο και μέσα στις επόμενες μέρες θα λάβουν αποφάσεις. Σημειώνεται ότι ο Λίλα είναι ενσωματωμένος με την αποστολή της Εθνικής Αλβανίας, η οποία την Παρασκευή (24/3) αντιμετωπίζει την Ιταλία στο Παλέρμο. Δείτε το βίντεο που έχει γίνει θέμα σε όλα τα αλβανικά ΜΜΕ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ