ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φωνές, κατσάδα και σπόντες από Αναστασιάδη

Φωνές, κατσάδα και σπόντες από Αναστασιάδη
INTIME SPORTS

Αμέτρητες είναι οι παρατηρήσεις και οι φωνές του Αναστασιάδη προς τους παίκτες του στην προπόνηση, προσπαθώντας να διώξει την χαλαρότητα. Δεν λείπουν οι σπόντες για τον Ντεμόλ. Διαβάστε αναλυτικά.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Άγγελου Αναστασιάδη ως προπονητή είναι σίγουρα η πειθαρχία. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει τα αποδυτήρια να είναι... εκκλησία (έχει άλλωστε καλή σχέση με τη θρησκεία) και οι παίκτες του να μην χαλαρώνουν.

Στον ΠΑΣ λοιπόν, φαίνεται πως το πράγμα είχε ξεφύγει τόσο καιρό με τον Ντεμόλ και ο Αναστασιάδης προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, έχοντας στο... τρέξιμο τους ποδοσφαιριστές του.

Ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στους παίκτες του, θέλοντας να τους κρατά σε εγρήγορση, αφού μην ξεχνάμε πως έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο εκτός έδρα ματς με τον Ολυμπιακό ( δεν θα παίξει ο Εμιλιάνο Βίλα ) και η χαλάρωση είναι απαγορευτική, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια.

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια πως οι παίκτες του ΠΑΣ δεν ακούν την κατσάδα δίχως λόγο, αφού ο Αναστασιάδης προσπαθεί να τους μάθει να παίζουν ένα νέο στυλ παιχνιδιού, ενώ βλέπει γενικότερα ένα είδος χαλάρωσης.

Δεν λείπουν μάλιστα και τα... καρφιά προς τον Ντεμόλ, αφού σύμφωνα με τον Έλληνα προπονητή, οι παίκτες του αντιδρούν και φαίνονται σαν να μην έχουν δουλέψει καθόλου. Οι αποχωρήσεις πάντως ξεκίνησαν με τον Μπακαγιόκο να ανοίγει το χορό .

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ