ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστροφή για Βίλα και Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή για Βίλα και Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Βίλα INTIME SPORTS

Οι Βίλα και Λίλα επέστρεψαν από την Εθνική Αλβανίας και πήραν μέρος στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον "Άγιαξ της Ηπείρου" να ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Με τους Βίλα και Λίλα να επιστρέφουν από την Εθνική Αλβανίας και να παίρνουν μέρος στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε η προετοιμασία του "Άγιαξ της Ηπείρου" για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του ΠΕΑΚΙ, του οποίου, και αυτoύ όπως και του κεντρικού γηπέδου, ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που σχολιάσθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο από το τεχνικό τιμ όσο και από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Οι μόνοι απόντες ήταν οι διεθνείς Στρούνα και Κρητικός με τον τελευταίο να αναμένεται να δίνει το παρών στην προπόνηση της Τρίτης η οποία θα διεξαχθεί και πάλι στο ΠΕΑΚΙ στις 4.00μ.μ.

Μια προπόνηση στην οποία θα λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές μας που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους μέχρι τώρα αγώνες ενώ οι Λίλα, Βίλα και Κρητικος θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με το ματς με τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαίδης», η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα Παναθηναικός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που θα διεξαχθεί, και κλεισμένων των θυρών, την Κυριακή (24-11-2013 και ώρα 15:00).

Στην σύσκεψη ο εκπρόσωπος της Super League, κος Δημήτρης Νικολόπουλος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους, των ομάδων, της Δ.Ε.Α.Β., της Δ/νσης Αστυν. Αθηνών, της Δ.Α. Επιχ/σεων Αττικής, της Δνσης Τροχαίας Αττικής, της Δ.Ασφαλείας Αττικής, του Α.Τ, Αμπελοκήπων και της Δ.Α.Α./Υ.Α.Β.Α.Χ., ότι σύμφωνα με τον κανονισμό, τον αγώνα θα παρακολουθήσουν από τις κερκίδες του γηπέδου εξήντα άτομα (τριάντα από την πλευρά των γηπεδούχων και τριάντα από την πλευρά των φιλοξενούμενων) τα ονόματα των οποίων θα είναι εγγεγραμμένα σε ονομαστικές καταστάσεις.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ