ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εκτίει με Ατρόμητο ο Τζημόπουλος

Εκτίει με Ατρόμητο ο Τζημόπουλος
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με την Καλλονή ξεκίνησε χωρίς επιπλέον προβλήματα για τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος εμφανίζεται προβληματισμένος μετά την ήττα στην Ριζούπολη.

Αποθεραπεία και αερόβια προπόνηση περιελάβανε το πρόγραμμα της Τρίτης, στο ΠΕΑΚΙ, για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με αγωνιστικά παιχνίδια και παιχνίδια τακτικής.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λίλα και για την κατάσταση του έμπειρου άσου θα γίνει επανεκτίμηση την Τετάρτη από το ιατρικό επιτελείο. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Τσάβεζ και Βισέντο που είχε άδεια.

Από εκεί και πέρα τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Τζημόπουλος και δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στον αγώνα της 21αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο Περιστερίου.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Σάκη Τσιώλη, μπορεί να έχει την στήριξη της διοίκησης, αλλά εμφανίζεται προβληματισμένος μετά την βαριά ήττα στην Ριζούπολη και θέλει να δει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Ο έμπειρος προπονητής έχει δει μέσα σε διάστημα λίγων ημερών να αποχωρούν από τον ΠΑΣ παίκτες με ποιότητα όπως ο Ντε Βινσέντι και ο Τσάβες οι οποίοι και δεν έχουν αντικατασταθεί στο έπακρον.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ