ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπολογίζει στον Κοροβέση ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν υπολογίζει στον Κοροβέση ο Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα
Κοροβέσης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης άνοιξε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ενόψει Ολυμπιακού ενώ δεν θα έχει στην διάθεση του και τον τιμωρημένο Κοροβέση.

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση της Παρασκευής με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα να δείχνει ότι προβληματίζεται μόνο για μια θέση στην ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτή έχει να κάνει με το δεξί άκρο και ποιος εκ των Ντάσιος ή Ναδάλες θα αγωνιστεί βασικός.

Οι άλλοι δέκα φαίνεται ότι ήδη έχουν βρεθεί και είναι οι Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Χαρίσης, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς και Ίλιτς.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Κοροβέση ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής της τιμωρίας του ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Γαρουφαλιάς ενώ ο Γιάννης Νάκος ξεκίνησε ελαφρύ τρέξιμο την Παρασκευή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η προπόνηση περιελάμβανε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική καθώς επίσης και στημένες φάσεις. Παρόντες ήταν όλοι εκτός του Ηρακλή Γαρουφαλιά ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα του.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ