ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Από τώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολιάς

Από τώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολιάς
Νικολιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς θα παίξει με τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στην Παναχαϊκή και εν συνεχεία θα μεταβεί στα Γιάννινα για να υπογράψει στον ΠΑΣ. Πάντα στις πρώτες επιλογές ο Χουχούμης.

Είναι δεδομένο ότι ο Αλέξανδρος Νικολιάς (αριστερά στη φωτ.) θα παίζει το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή την Κυριακή (10/1) θα είναι η τελευταία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα της Ηπείρου θα κάνει δικό της τον 21 ετών εξτρέμ, δίνοντας χρήματα στους Θεσσαλούς. Θα τον εντάξουν δηλαδή από τώρα στο δυναμικό τους. Στον ΠΑΣ πιστεύουν πολύ στον νεαρό ποδοσφαιριστή και εκτιμούν ότι θα τους βοηθήσει πολύ. Αυτό και ενώ πάντα στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη.

Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων έχει κάνει επίσημη κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα αριστερό μπακ και περιμένει την απάντησή του. Δεν αποκλείεται εξέλιξη να υπάρχει μετά τη ρεβάνς της Λεωφόρου, για τους "16" του Κυπέλλου.

* Τσάβες και Κοζορώνη ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής (10/1, 15.00) με τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ