ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανδράλας: "Άλλαξε την φιλοσοφία μας ο Αναστασιάδης"

Ανδράλας: "Άλλαξε την φιλοσοφία μας ο Αναστασιάδης"
INTIME SPORTS

Στην σημαντική συμβολή του Άγγελου Αναστασιάδη αναφέρθηκε ο Πάρης Ανδράλας, όσον αφορά την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία.

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Πάρης Ανδράλας, φιλοξενήθηκε στον "Sentra 103,3" και μίλησε για την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στην κατηγορία.

Επίσης, αναφέρθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι πρέπει να καταθέσουμε αίτημα στην ΟΥΕΦΑ για να γίνει μικρός τελικός. Θέλουμε να δούμε Μπαρτσελόνα-Ρεάλ! Η Μπάγερν έχει ένα προβάδισμα λόγω του πλεονεκτήματος έδρας, αλλά δεν υπάρχουν φαβορί. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όσον αφορά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, αν έμπαινε το πέναλτι του Μέσι μπορεί να είχε λάβει άλλες διαστάσεις.

Η Τσέλσι κατάφερε να πάρει μία μεγάλη πρόκριση. Όσο για τη Μπάγερν, ήταν πολύ καλή αν εξαιρέσεις το πρώτο δεκάλεπτο. Η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε κουρασμένη στα πέναλτι. Οι δύο ισπανικές ομάδες ήταν κάπως επηρεασμένες. Μετά από 60-70 παιχνίδια που έχουν παίξει με τις εθνικές ομάδες, ίσως τους βγήκε η κούραση. Προσωπικά, θα ήθελα να δω αυτές τις δύο ομάδες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Σούπερ Λιγκ: " Κάποια στιγμή αρχίσαμε να το πιστεύουμε πιο πολύ, κάναμε ένα σερί νικών καθώς κι ένα καθοριστικό διπλό στην Τούμπα. Θεωρώ πολύ δίκαια τη συγκομιδή των 38 βαθμών με την οποία η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι περισσότεροι πόντοι κατακτήθηκαν μέσα στην έδρα μας. Από την άλλη δείχνει και αλλαγή νοοτροπίας όταν πας στην αντίπαλη έδρα και χτυπάς τον αντίπαλο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πέρασε μία φιλοσοφία στην ομάδα ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους κι εμείς βλέπαμε μέσα στο παιχνίδι ότι αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ