ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για... ψευδή δημοσιεύματα

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για... ψευδή δημοσιεύματα
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καταφέρεται κατά δημοσιευμάτων τα οποία είναι ψευδή σύμφωνα με τα όσα σημειώνει και προειδοποιεί για κάθε νόμιμη ενέργεια.

Σε διάψευση ρεπορτάζ της εφημερίδας "GOAL" προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημη ανακοίνωση του. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σάκης Τσιώλης θα έχει συνεργάτη του στον ρόλο του "τεχνικού συμβούλου" τον Μάκη Σαμαρτζή, φίλο του προπονητή του ΠΑΣ και υπό τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του "Άγιαξ της Ηπείρου".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων όμως το δημοσίευμα δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και έχει σαν σκοπό την αναστάτωση της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Σχετικά με τα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα, μερίδας του τύπου, όπου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, εμφανίζεται ως συνεργάτης της ομάδας μας πρόσωπο το οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο και τον προπονητή μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, διευκρινίζει ότι:

Οι συνεργάτες και το προπονητικό team της ομάδας μας, έχουν ανακοινωθεί, προ ημερών, σε επίσημη παρουσίαση. Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, πέραν αυτών, παρουσιάζεται σαν μέλος της ΠΑΕ, δεν έχει καμιά σχέση με αυτή και κάθε αναφορά σε αυτό, έχει σαν σκοπό την αναστάτωση της. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κατόπιν τούτων επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια"

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ