ΠΑΟΚ

Ζοζούλια: "Ερχομαι στον ΠΑΟΚ, μένουν λεπτομέρειες"

Ζοζούλια: "Ερχομαι στον ΠΑΟΚ, μένουν λεπτομέρειες"

Ο Ρομάν Ζοζούλια παραδέχτηκε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Ρομάν Ζοζούλια θα είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο 26χρονος Ουκρανός επιθετικός μιλώντας στον Ρ/Σ 'Metropolis 95,5" της Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη που ειχε κάνει το Sport24.gr το περασμένο Σάββατο.

Ο Ζοζούλια είπε συγκεκριμένα: "Εχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, μένουν μόνο λεπτομέρειες και είναι θέμα χρόνου να υπογράψω. Αν δεν αλλάξει κάτι στη συμφωνία, τότε σε λίγες μέρες θα είμαι στην Ελλάδα για να μιλήσω με τον προπονητή και να αρχίσω προπονήσεις".

Ο Ζοζούλια τόνισε ακόμη ότι γνωρίζει πράγματα για τον ΠΑΟΚ (οπως ότι πέρυσι έπαιζε ο Μπερμπάτοφ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης) και εξήγησε ότι επέλεξε τον Δικέφαλο αντί τουρκικής ομάδας που του είχε κάνει πρόταση, γιατί έχει πιο φανατικούς οπαδούς και του έκανε μία πρόταση που καλύπτει όλα τα "θέλω" που έχει από μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Τόνισε ακόμη ότι τα χρήματα που θα παίρνει στον ΠΑΟΚ θα είναι αρκετά λιγότερα από αυτά που έπαιρνε στην Ντνίπρο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ:

"Μίλησα με τον ΠΑΟΚ, συζητούμε λεπτομέρειες και είναι θέμα χρόνου να κλείσουμε τη συμφωνία".

Για το πότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη: "Εάν πάνε όλα καλά και δεν αλλάξει τίποτα στις συμφωνίες πολύ σύντομα θα έρθω στην Ελλάδα για να να ξεκινήσω προπονήσεις'.

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: "Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% του εαυτού μου".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: "Άκουσα πολύ καλά σχόλια. Έχει δυνατούς οπαδούς και πολύ δυνατή ομάδα. Πέρσι κατέκτησε τη δεύτερη θέση, έπαιζε και ο Μπερμπάτοφ και φέτος θα προσπαθήσει να πάει ακόμη καλύτερα, για την πρωτιά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τη Θεσσαλονίκη".

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ: "Η πρόταση που μου έγινε ήταν σύμφωνη με αυτά που έχω στο μυαλό μου. Έχει πιο δυνατό κόσμο από τις τουρκικές ομάδες που μου έκαναν πρόταση".

Για τον Λούμπος Μίχελ: "Τον ξέρω και ξέρω τις δυνατότητές του. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον ΠΑΟΚ"

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο η παρουσία Σαββίδη. Μου έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση και συμφώνησα".

Για την προσφορά του ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τα χρήματα που έπαιρνε στην Ντνίπρο: "Είναι δύο φορές λιγότερα τα χρήματα".

Για τη διάρκεια του συμβολαίου του: "Ήδη είπα πολλά, δεν πρέπει να προτρέχουμε. Γίνονται συζητήσεις, εκκρεμούν κάποιες λεπτομέρειες και δεν μπορώ να πω περισσότερα".

Για τους συμπαίκτες του στη Ντνίπρο Μάτος και Σάχοφ: "Είναι πολύ καλοί παίκτες και είναι καλύτερα για εμένα που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ γιατί θα με βοηθήσουν να έχω καλύτερη προσαρμογή"

Η θέση του ΠΑΟΚ στο θέμα Ζοζούλια

Από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνονται οι επαφές με τον Ζοζούλια και τον ατζέντη του, όχι όμως -ακομη τουλάχιστον- η συμφωνία.

"Ετοιμος να δεχτεί την προσφορά του ΠΑΟΚ ο Μπεκάλι"

Συνεχώς με τον Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ ασχολούνται στην Ρουμανία... Το πρωί αναφέραμε για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Στεάουα να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον "Δικέφαλο" ενώ η ιστοσελίδα fanatik.roτονίζει πως ο ΠΑΟΚ θέλει έντονα τον παίκτη, ο Τζίτζι Μπεκάλι (ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα) είναι έτοιμος να αποδεχτεί την προσφορά του "Δικεφάλου" και γίνεται λόγος για ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ. Τέλος τονίζεται πως η μεταγραφή θα γίνει το συντομότερο δυνατόν.

Στην Κίνα οριστικά ο Ματέους

Δεν τελείωσε το θέμα της απόκτησης του Ματέους από τον ΠΑΟΚ καθώς ο παίκτης έφυγε από την Θεσσαλονίκη έπειτα από συζητήσεις που είχε με τον "Δικέφαλο" δίχως συμφωνία. Προέκυψε η πληροφορία πως είχε μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας και ο παίκτης γνωστοποίησε στο instagram πως θα συνεχίσει στην Σιγιαζουάγκ.

Ζοζούλια: "Ερχομαι στον ΠΑΟΚ, μένουν λεπτομέρειες"

Ανέβηκε η ένταση στην προπόνηση

Προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι παίκτες του ΠΑΟΚ και για το πρόγραμμα της ομάδας, η ΠΑΕ αναφέρει:

"Με την είσοδο ουσιαστικά στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του ανέβασαν την ένταση της δουλειάς. Οι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να δουλέψουν σε ασκήσεις μικρότερης χρονικής διάρκειας, αλλά υψηλότερων απαιτήσεων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και συναρμογής, position games και παιχνίδια σε μικρό χώρο 4 εναντίον 4. Στις 19:00 ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας".

Η εικόνα από την προπόνηση και το... δοκάρι του Τζάλμα

Η ΠΑΕ ανέβασε βίντεο από την προπόνηση της Δευτέρας και μεταξύ άλλων αναφέρει: " Δείτε εντυπωσιακά κοντινά, λήψεις πίσω από την εστία και ένα εντυπωσιακό highlight που προσέφερε ο Τζάλμα Κάμπος στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι με …κρότο".

Στην Αλ Αχλί ο Λουιζ Κάρλος

Ακόμη ένα όνομα ποδοσφαιριστή που είχαν στο μυαλό τους στον ΠΑΟΚ, έχει... διαγραφεί. Ο Λουιζ Κάρλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Αχλί. Ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε κατάθεση νέας πρότασης και τελικά αυτός επέλεξε να καταλήξει στην συγκεκριμένη ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ