ΠΑΟΚ

Ζήτησε τις παραιτήσεις όλων ο Σαββίδης!

Ζήτησε τις παραιτήσεις όλων ο Σαββίδης!

Οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ενημερώθηκαν για την πρόθεση του μεγαλομετόχου που θέλει να επαναξιολογήσει το δυναμικό του συλλόγου. Αμεσα νέο προσωρινό Δ.Σ. με πρόεδρο τον Βρύζα.

Ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην οργανωτική δομή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το μήνυμα πριν φύγει και πριν από λίγη ώρα ενημέρωθηκαν ολοι οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ότι ο νέος μεγαλομέτοχος ζητά τις παραιτήσεις τους.

Την απόφαση του Σαββίδη μετέφερε ο διευθυντής των γραφείων, Μάκης Γκαγκάτσης. Παράλληλα δόθηκαν εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Συγκεκριμένα, τονίστηκε στους εργαζομένους ότι οι παραιτήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα και απομάκρυνση από το σύλλογο, αλλά έχουν να κάνουν με μία γενικότερη επαναξιολόγηση όλων των στελεχών.

Διευκρινίστηκε ακόμη ότι αν κάποιοι δεν συμφωνήσουν τότε αυτό δεν σημαίνει ότι αποχωρούν οριστικά, θα είναι όμως κι αυτό ένα στοιχείο μέσα στην αξιολόγησή τους.

Στο μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προχωρήσει αμεσα και στον ορισμό νέας διοίκησης Πρωτοδικείου. Στη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της διοίκησης και να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ.

Παράλληλα, προχώρησε τα πλάνα του για την επόμενη μέρα του συλλόγου, την οποία σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφώσει στο μυαλό του. Πώς διαμορφώνεται αυτή;

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει στο στενό κύκλο του την επιθυμία να οριστεί μία ακόμη διοίκηση Πρωτοδικείου, στην οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόεδρος θα είναι ο Ζήσης Βρύζας.

Ο λόγος που δεν θέλει να πάει ακόμη σε αιρετή έχει να κάνει με το θέμα της ρύθμισης των χρεών που δεν έχει ακόμη διευθετηθεί.Δίπλα στον νυν πρόεδρο, θα υπάρχουν νέα στελέχη, αφού πρόθεση του Σαββίδη είναι να προχωρήσει σε αλλαγές.

Το αν ένα ή και παραπάνω στελέχη του νυν δ.σ. (πλην βέβαια του Κοντάρεθ που είναι άνθρωπος του Σαββίδη) παραμείνουν στη νέα διοίκηση αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών. Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας σκέφεται όλη η διοίκηση να αποτελείται από έμμισθα μέλη.

Στόχος είναι η ΠΑΕ ΠΑΟκ να πορευτεί μ' αυτό το σχήμα για τους επόμενους μήνες μέχρι να επιτευχθεί οριστική λύση στο ζήτημα των χρεών.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο Σαββίδης ζήτησε και τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. για να προχωρήσει άμεσα σε σχηματισμό νέας διοίκησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ