ΠΑΟΚ

Ζέσταμα και μετά γυμναστήριο

Ζέσταμα και μετά γυμναστήριο
INTIME SPORTS

Η κακοκαιρία της Τρίτης (19/2) ανάγκασε το τεχνικό τιμ να δώσει εντολή στους παίκτες του ΠΑΟΚ για πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Τρίτη (19/2) στην Θεσσαλονίκη επηρέασαν την κατάσταση των γηπέδων στη Νέα Μεσημβρία και οδήγησαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη σάλα του γυμναστηρίου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Μετά από ένα εκτεταμένο ζέσταμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας στο γυμναστήριο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας, Γρηγόρη Γεωργίτσα. Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου 60 λεπτά.

Εξάλλου, οι Φωτάκης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Χακόμπο και Σταφυλίδης συνέχισαν με θεραπεία. Οι δυο τελευταίοι γυμνάζονται και με ειδικές ασκήσεις στο γυμναστήριο. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Σήμερα (20/2) στην Τούμπα

Δεδομένης της κακοκαιρίας, αλλά και της ανάγκης να πραγματοποιηθούν ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό, η σημερινή (20/2) προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα (16:00). Το ίδιο θα συμβεί και την Παρασκευή στην τελευταία προπόνηση πριν η αποστολή αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Ιτάνζ και Καμαρά στο ΠΑΟΚ MEGASTORE

Δύο από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ, οι Ιτάνζ και Καμαρά, θα δώσουν το παρών την Τετάρτη (20/2) στο ΠΑΟΚ MEGASTORE για να υπογράψουν αυτόγραφα στους φίλους του "Δικεφάλου". Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. περιμένει όλους τους φίλους της ομάδας την Τετάρτη 20/02/2013 στις 18:00 στο ΠΑΟΚ MEGASTORE. Αυτή τη φορά θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τον Charles Ιtandje και τον Abdoul Razzagui Camara. Οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας μας. Ελάτε, την Τετάρτη το απόγευμα στο ΠΑΟΚ MEGASTORE. Σας Περιμένουμε…"

Οι τιμές των εισιτηρίων με Κέρκυρα

Στο μεταξύ, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/2) στην Τούμπα. Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:15. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: €35
Θύρες 2, 3: €25
Θύρες 5, 6: €15
Θύρες 4, 4α: €10
Θύρες 8, 7, 7α: €10
VIP 3ου: €120
VIP 4ου: €80

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ