ΠΑΟΚ

Ζαγοράκης: "Σαββίδης, η μεγαλύτερη επιτυχία"

Ζαγοράκης: "Σαββίδης, η μεγαλύτερη επιτυχία"
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης καυτηρίασε την υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε ότι ο Σαββίδης έκανε πράξη ό,τι είπε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά το τέλος του φιλικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής 2004 επεσήμανε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

"Είναι πολύ σημαντικό να φτιάξουμε την κατάσταση. Συζητάμε με ανθρώπους του ποδοσφαίρου για τα προβλήματα. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό και το ποδόσφαιρο μας να γίνει πραγματικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και το έχουμε ανάγκη".

Συνεχίζοντας δήλωσε για το σημερινό (13/5) φιλικό και την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

"Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε, τον ΠΑΟΚ που έκανε το παν για να γίνει το παιχνίδι, αλλά περισσότερο απ' όλους τον Χρυσοβαλάντη που μας έστειλε μήνυμα ζωής. Για εμάς όλους ήταν μια υποχρέωση και παράλληλα χαρά να συμμετέχουμε σε όλο αυτό. Αν μπορούμε να εκπληρώνουμε ευχές παιδιών και το μέλλον της χώρας θα είναι καλύτερο.

Ο κ. Σαββίδης από την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ τηρεί ότι είπε, είναι κοντά στην ομάδα και είναι καιρός να παίρνει χαρές. Το γεγονός ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης είναι η μεγαλύτερη επιτυχία γιατί είναι ένας άνθρωπος που κάνει πραγματικότητα ό,τι είπε.

Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα και ευχόμαστε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Πιστεύω ότι η αποπληρωμή των χρεών λειτούργησε ευεργετικά για την ψυχολογία του κόσμου, φάνηκε και σήμερα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ