ΠΑΟΚ

Χωρίς Ιτάνζ και διεθνείς η αποστολή

Χωρίς Ιτάνζ και διεθνείς η αποστολή

Ποιοι παίκτες απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό με την Νάπολι.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/8) η εν Ελλάδι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το φιλικό εναντίον της Νάπολι. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Σαρλς Ιτάνζ, ο οποίος και δε συμμετέχει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την προπόνηση.

Αυτή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Βίτορ, Γιακουμή, Γλύκο, Γκολάσα, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαββίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη.

Ακόμη, εκτός έμειναν οι διεθνείς, πλην του Παναγιώτη Γλύκου, αλλά και οι Πόποβιτς, Κιόσε, Πολύζος, Παναγιωτούδης, Πόζογλου και Β. Παπαδόπουλος.

Η αποστολή πετάει στις 12 για Νάπολη, όπου έχει προγραμματιστεί άλλη μια προπόνηση σήμερα το βράδυ στο Σαν Πάολο.

Στο μεταξύ, η ρουμανική τηλεόραση βρέθηκε σήμερα (1/8) το πρωί στην Τούμπα, επικεντρώνοντας στις πρώτες μέρες του Ρατς στον ΠΑΟΚ.

"Υπήρχαν άνθρωποι που δε με ήθελαν"

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έδωσε την δική του εξήγηση για το γεγονός ότι δεν κατέστη εφικτό να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

" Υπήρχαν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ που δε με ήθελαν, ο Ιβάν δεν είχε πρόβλημα", δήλωσε ο Βούκιτς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Arena Press. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που δεν βρήκε την χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ, ούτε στην τελευταία συνάντηση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου τόνισε πως " ο προπονητής άκουσε άσχημα λόγια για μένα από κάποιους ανθρώπους που δεν με ήθελαν στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιος. Μου είπε ότι δεν με χρειάζεται γιατί δεν μπορώ να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Αυτό δεν είναι αλήθεια".

Συνεχίζοντας είπε: " Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πως έδωσα τα πάντα για την ομάδα τον 1,5 χρόνο που φορούσα τη φανέλα, ήθελα να μείνω αλλά δεν πειράζει. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εγώ θα αγαπώ πάντα τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του".

Η θέση της ΠΑΕ για το θέμα Γκαρσία

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία η αποστολή του Δικεφάλου, απ' όπου θα πετάξει για Ιταλία. Τι λέει ο επίσημος ΠΑΟΚ για το ζήτημα που προέκυψε με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Περίπου στις 11.20 η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, απ' όπου στις 12 θα πετάξει για Ιταλία, ενόψει του αυριανού (2/8) φιλικού με την Νάπολι. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ από πλευράς διοίκησης θα ακολουθήσει την αποστολή μόνο ο Ζήσης Βρύζας, πέρα του Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα.

Το θέμα Γκαρσία, φυσικά, είναι αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις και όπως προκύπτει από την ενημέρωση που δίνεται από τον επίσημο ΠΑΟΚ, έχει προταθεί στον Ουρουγουανό μία συνεργασία με τα χρήματα που προβλέπονται για οποιονδήποτε από τους συνεργάτες του τεχνικού τιμ και ότι στην παρούσα φάση γίνονται συζητήσεις. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τέλος, δεν μετέφερε προς τα έξω δυσφορία για τη μη παρουσία Γκαρσία στις προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ