ΠΑΟΚ

Χωρίς εκπλήξεις και με Νιμανί

Χωρίς εκπλήξεις και με Νιμανί

Ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ο νεοαποκτηθέντας Γάλλος επιθετικός Νιναμί.

Στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/2) στην Τούμπα συμπεριλήφθηκε ο Φρεντερίκ Νιμανί.

Ο Λάσλο Μπόλονι μετά την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (4/2) ανακοίνωσε τα ονόματα των "εκλεκτών" χωρίς να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη.

Αναλυτικά, η 20μελης αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί και Ρομπέρ.

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

To πρόστιμο των 50.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την UEFA για χρήση πυρσών στο παιχνίδι με την Ρουμπίν Καζάν. Στον "Δικέφαλο" είχε γίνει σχετική σύσταση για το ότι απαγορεύεται να γίνεται κάτι τέτοιο και επειδή αυτό το παιχνίδι ήταν το τρίτο των "ασπρόμαυρων" που άναψαν πυρσοί, "έπεσε" η βαριά "καμπάνα" αυτού του χρηματικού ποσού.

Η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε τέτοια ζητήματα και στον ΠΑΟΚ θέλουν να υπάρχει καλύτερη συμπεριφορά από τους φίλους της ομάδας αφού δεν περισσεύει ούτε ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ