ΠΑΟΚ

Νιμανί: "Αισθάνομαι καλά, είναι τρέλα εδώ στον ΠΑΟΚ!"

Νιμανί: "Αισθάνομαι καλά, είναι τρέλα εδώ στον ΠΑΟΚ!"

Ο Φρεντερίκ Νιμανί, σε γαλλική ιστοσελίδα μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη, το πως αισθάνεται, ενώ στάθηκε και στο πέρασμα του από την Μονακό.

Ευχαριστημένος με τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής στην Θεσσαλονίκη εμφανίζεται ο Φρεντερίκ Νιμανί σε συνέντευξή του στο france football.

Ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ τονίζει πως θα ήθελε με το τέλος του δανεισμού του στον "Δικέφαλο" να χρησιμοποιηθεί η οψιόν απόκτησης του, ενώ στάθηκε και στα όσα πέρασε στην Μονακό, για την οποία αρχικά είπε:

" Δεν ήταν για μένα εύκολα εκεί. Στο ξεκίνημα της σεζόν έπαιξα με τον Μπανίντε προπονητή, αλλά με τον Μάρκο Σιμόνε αυτό δεν έγινε. Έκανε την επιλογή του, την σέβομαι. Στην συνέχεια ο Λάσλο Μπόλονι, με κάλεσε. Με δοκίμασε γιατί είχαν να παίξω για αρκετό χρονικό διάστημα. Πέτυχα τέσσερα γκολ στο παιχνίδι με την Απόλλων Καλαμαριάς το οποίο έληξε με 5-1".

Την σεζόν 2008-09 πέτυχε έξι γκολ, αλλά μετά ήρθε μια... πτώση. Τι έφταιξε γι' αυτό; " Πέτυχα αυτά τα γκολ πριν έρθει προπονητής ο Λακόμπ. Με αυτόν, ο Πάρκ ήταν η πρώτη επιλογή για την θέση του επιθετικού και ήταν δύσκολα γιατί προτιμούσε περισσότερο το 4-5-1 παρά το 4-2-2. Συνέχισα να δουλεύω, μέχρι ενός σημείου γιατί δεν υπήρχε αποτέλεσμα.

Μετά ενδιαφέρθηκε η Μπέρνλι. Ημουν όμως μικρός και δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά. Eπίσης ήρθε και ο τραυματισμός μου μετά...". Ερωτηθείς για την κατάστασή του, τόνισε πως "αρχίζω να αισθάνομαι καλά. Μου αρέσει εδώ, είναι τρέλα. Θέλω να περάσω τον δανεισμό μου στον ΠΑΟΚ και μετά να χρησιμοποιηθεί η οψιόν. Είναι σαν την Μαρσέιγ επί δύο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ