ΠΑΟΚ

Χούσεν: "Στη Φούλαμ έμαθα τα πάντα..."

Χούσεν: "Στη Φούλαμ έμαθα τα πάντα..."

Διαβάστε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που είχε δώσει ο Ντάνι Χούσεν για το πέρασμα του από την αγγλική ομάδα, εκεί που διδάχθηκε ότι πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής.

Ο Ντάνι Χούσεν είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά τη συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του από τον Άγιαξ. Ο 23χρονος φορ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να περάσει από πέντε ομάδες, με το "Δικέφαλο" να είναι ο έκτος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ολλανδός επιθετικός είχε παραχωρήσει παλαιότερα μία συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μιλώντας για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Εκεί ο Χούσεν είχε παραδεχθεί ότι το πέρασμα του από τη Φούλαμ και η συνύπαρξη με τον Νορβηγό σέντερ φορ Έρικ Νέβλαντ, του έμαθαν ότι χρειαζόταν για το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε τι ανέφερε ο Χούσεν στην ιστοσελίδα " voetbalcentraal.nl":

"Η Φούλαμ με είχε να δει να παίζω με την UNDER 17 της Ολλανδίας και θέλησε να με αποκτήσει. Πήγα εκεί για δύο εβδομάδες προπονήσεων και προφανώς του άρεσα.

Εκεί πέρασα τρία χρόνια, αλλά ποτέ δεν έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα. Ο τότε προπονητής μου, Μάρτιν Γιόλ, μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να πάω σε κάποια άλλη ομάδα και τον άκουσα", δήλωσε αρχικά ο Χούσεν.

Για να συνεχίσει: "Ζούσα με μια μικρή πόλη κοντά στο Λονδίνο. Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν για το ποδόσφαιρο και έκαναν τα πάντα για εμένα. Είχα το δικό μου δωμάτιο, αλλά και γυναίκα να μου φτιάχνει τα ρούχα και να μου μαγειρεύει".

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χούσεν μίλησε για τον παίκτη που του έμαθε πολλά "μυστικά" του ποδοσφαίρου, τον Έρικ Νέβλαντ. "Ποτέ δεν έχω δει στη ζωή μου έναν παίκτη να τελειώνει τόσο εύκολα τις φάσεις.

Είτε με το εσωτερικό, είτε με το εξωτερικό, αυτό έκανε τη διαφορά σε αυτόν. Από τον Νέβλαντ πήρα πολλά πράγματα. Έμαθα να ζω σαν επαγγελματίας. Μην πηγαίνεις έξω, μην πίνεις αλκοόλ και να παρακολουθείς το ποσοστό του σωματικού λίπους σου.

Μετά την προπόνηση να πηγαίνεις στο σπίτι. Να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου για να επενδύσουν πάνω σου, αυτό είναι το σημαντικό".

Τέλος, ο Χούσεν μιλάει για τη ζωή του στην Αγγλία, για το γεγονός ότι πρόσεχε πάρα πολύ ακόμη και στις ελεύθερες ώρες, ενώ αναφέρεται και στην επιστροφή του στην Ολλανδία, εκεί που άρχισε και πάλι να αγωνίζεται.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ