ΠΑΟΚ

Χορεύοντας στη βροχή

Χορεύοντας στη βροχή
ΠΑΟΚ κόσμος κερκίδα

Μία ακόμη "παράσταση" έδωσαν οι 4.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι του "Δικεφάλου" με την Βέροια (videos)

Μπορεί η ομάδα του ΠΑΟΚ να μην κέρδισε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ωστόσο οι οπαδοί του "Δικεφάλου" που βρέθηκαν στο Εθνικό στάδιο Βέροιας, έδωσαν μία ακόμη "παράσταση", έχοντας σχεδόν (προς το τέλος ελάχιστοι ανεγκέφαλοι πέταξαν κάποια αντικείμενα) άψογη συμπεριφορά.

Πάνω από 4.500 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ χόρευαν στη βροχή στις κερκίδες του γηπέδου, αλλά η αγαπημένη τους ομάδα τους άφησε μια πικρία.

Οι "ασπρόμαυροι" οπαδοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να φτάσει στη νίκη, έβαλαν τα δυνατά τους να ωθήσουν το "Δικέφαλο" στο "τρίποντο", αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό.

Εκτός από το να... σπρώξουν τον ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι ότι... ασχολήθηκαν (με συνθήματα μόνο) και με έναν άνθρωπο που τους "έκοψε" το όνειρο για ένα πρωτάθλημα και αυτός δεν είναι άλλος από το διαιτητή Ηλία Σπάθα.
Ο ρέφερι της αναμέτρησης άκουσε αρκετά "γαλλικά" από τους φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς από τι στιγμή που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, όλα τα φώτα έπεσαν πάνω του.

Δείτε VIDEOS με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να χορεύουν και να τραγουδούν στη βροχή με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα τους:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ