ΠΑΟΚ

Χάβος: "Προσοχή στα στημένα"

Χάβος: "Προσοχή στα στημένα"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν τους ψηλούς της Κέρκυρας και να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στις στημένες φάσεις.

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνδυάσει θέαμα και ουσία, ώστε να πάει στα πλέι οφ με νίκη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (15/4), που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο Μάκης Χάβος έδειξε στους παίκτες του βίντεο με επιλεγμένες φάσεις από αγώνες των Φαιάκων, έτσι ώστε να τονίσει τα δυνατά και αδύνατά τους σημεία.

Ο Χάββος έδειξε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τα σημεία που πρέπει να προσέξουν, ώστε να μην κινδυνέψουν στον αγώνα της Κυριακής (17/4).

Η ανησυχία του Χάβου προκύπτει από το γεγονός ότι οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχουν αποδείξει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου πως μπορούν να σκοράρουν από τις στημένες φάσεις.

Αυτό το σημείο υπερτόνισε ο Χάβος στους παίκτες. "Προσοχή στα στημένα", ήταν το νόημα των επισημάνσεων του τεχνικού του "Δικέφαλου". Σε άλλο σημείο του... μαθήματος τονίστηκε ότι: "Η Κέρκυρα έχει ψηλούς παίκτες, που μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι στο παιχνίδι στον αέρα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ