ΠΑΟΚ

Χάβος: "Οφείλαμε τη νίκη στον κόσμο"

Χάβος: "Οφείλαμε τη νίκη στον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος αφιέρωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έμεινε εκτός γηπέδου και στην οικογένεια του Κοντρέρας, συμπληρώνοντας ότι η ομάδα του έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει την πρόκριση.

"Αυτή τη νίκη την οφείλαμε στον κόσμο μας που τον τιμώρησαν και τον άφησαν εκτός γηπέδου, αλλά και στην οικογένεια του Κοντρέρας, τον οποίο περιμένουμε σύντομα κοντά μας.

Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση", τόνισε ο προπονητής του "Δικεφάλου", ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την δήλωση του Ερνέστο Βαλβέρδε ότι η ομάδα του δεν περνάει καλά στην Τούμπα, απάντησε:

"Δε θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τον κύριο Βαλβέρδε. Είναι μεγάλος προπονητής. Δε συμφωνώ με αυτό που λέτε."

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

Για την αλλαγή του συστήματος: "Αυτή είναι η δουλειά μου. Να προπονώ και να βάζω τους καλύτερους στο παιχνίδι.

Για το που κρίθηκε η νίκη: "Η διαχείριση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Μας δημιούργησε κάτι ο θάνατος του πατέρα του Κοντρέρας και όλοι οι παίκτες από το πρώτο λεπτό ήθελαν να κάνουν κάτι για αυτό."

Για την εμφάνιση στον αγώνα με τον Αρη σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ. Μας κόπηκαν τα πόδια με αυτό που συνέβη. Έπαιξε σημαντικό ρόλο, αυτό που έγινε με τον Κοντρέρας."

Για τα όσα έγιναν με την Αστυνομία: "Μόνο το να παίζεις χωρίς κόσμο είναι άσχημο. Το να βλέπεις τόση αστυνομία και αυτό είναι πολύ κακό. Δε θέλω, όμως, να σχολιάσω κάτι."

Για την εικόνα της ομάδας του γενικά: "Δουλεύουμε σωστά. Το είχα πει ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη όσο περνά ο καιρός. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση: "Σημαντική πρόκριση. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους που βάλαμε."

Για το ότι κάποιοι θεωρούν τον ΠΑΟΚ φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Φαβορί ήμασταν και πριν γίνει η κλήρωση για να πάρουμε το Κύπελλο."

Για το πότε θα χαμογελάσει: "Όταν θα πάνε όλα καλά θα χαμογελάσω. Και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε."

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάνε όλα καλά."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ