ΠΑΟΚ

Χατζηισαΐας: "Σοβαρότητα για να πάρουμε την πρωτιά"

Χατζηισαΐας: "Σοβαρότητα για να πάρουμε την πρωτιά"
Χατζηισαΐας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο αλλά και για τα στοιχεία που πρέπει να έχει στο εξής ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια των playoffs που "έρχονται".

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε τόσο γι' αυτό, όσο και για άλλα θέματα. Συγκεκριμένα, είπε στη Nova:

Για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο: "Κρατάμε την νίκη. Δεν πήγαμε καλά αλλά πήραμε το διπλό. Είναι δύσκολο το ματς (σ.σ. της Πέμπτης) με τον Πανιώνιο. Υπάρχουν κάποιες απουσίες στον Πανιώνιο αλλά αν είμαστε σοβαροί, θα πάρουμε το ματς".

Για το χειροκρότημα από τον κόσμο του Πανιωνίου όταν πέρασε αλλαγή στο ματς της Δευτέρας: "Ενιωσα όμορφα γιατί ήμουν σε αυτή την ομάδα. Είναι ωραίο συναίσθημα να σε χειροκροτεί ο κόσμος".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Από την μεριά μου πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Θα δώσω το 100% για την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της".

Για το τι θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ στα τρία επόμενα ματς των playoffs: "Να πάρει τα δύο ματς στην έδρα του και να μην χάσει από την ΑΕΚ".

Για τον πρώτο γύρο των playoffs: "Ο ΠΑΟΚ έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Εχουμε τώρα πολύ δύσκολα ματς. Αν είμαστε σοβαροί και δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρώτη θέση και θα πάει εκεί που του αξίζει".

Για το ότι θα απουσιάζει ο κόσμος: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στο γήπεδο. Δεν θα σταματήσουμε. Θα πάρουμε το παιχνίδι αύριο και θα συνεχίσουμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ