ΠΑΟΚ

"Χαρίζει οφειλόμενα για να φύγει ο Κοντρέρας"

"Χαρίζει οφειλόμενα για να φύγει ο Κοντρέρας"
INTIME SPORTS

Διαβάστε το ρεπορτάζ της "El Mercurio" για τη συνάντηση του Κοντρέρας με τον τεχνικό διευθυντή της Κόλο Κόλο και την πρόθεση του να μην διεκδικήσει οφειλές τεσσάρων μηνών για να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ

Συνέχεια στο θέμα των διαπραγματεύσεων του Πάμπλο Κοντρέρας με την Κόλο Κόλο δίνει η εφημερίδα "El Mercurio" και ο δημοσιογράφος Ρεϊμόντ Βεργκάρα με τον οποίο είχε επικοινωνήσει από χθες το Sport24.gr .

Τα ενδιαφέροντα νέα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αφορούν την συνάντηση που είχε χθες ο Πάμπλο Κοντρέρας με τον τεχνικό διευθυντή της Κόλο Κόλο, Χάιμε Πιζάρο, καθώς και την πρόθεση του έμπειρου αμυντικού να χαρίσει δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το κείμενο αρχικά αναφέρεται στην αγωνιστική κρίση που αντιμετωπίζει η Κόλο Κόλο και η οποία, όπως τονίζεται, θα αντιμετωπιστεί με μεταγραφές μία εκ των οποίων είναι αυτή του Κοντρέρας.

O συντάκτης επικαλείται κύκλους κοντά στη διοίκηση που επιβεβαιώνουν πώς χθες έγινε συνάντηση του Πάμπλο Κοντρέρας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Χάιμε Πιζάρο.

Ακόμη, υπάρχει αναφορά στο χρονικό της ρήξης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του παίκτη, τονίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο, όταν ζητήθηκε από τον έμπειρο αμυντικό να ρίξει τις απολαβές του από 650.000 ευρώ σε 400.000-ακολουθώντας το παράδειγμα του Γκαρσία που είχε μειώσει τα χρήματα που λαμβάνει-κάτι το οποίο, όμως, δεν δέχθηκε.

Το ρεπορτάζ προσθέτει, ακόμη, πώς ο Κοντρέρας είναι τέσσερις μήνες πίσω στις πληρωμές του από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι διατεθειμένος να χαρίσει αυτά τα χρήματα προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να γυρίσει στην πατρίδα του από τον Γενάρη.

Το κείμενο συνδέει, τέλος, και το αίτημά του για χορήγηση μίας επιπλέον μέρας άδειας με τις διαπραγματεύσεις του με την Κόλο Κόλο. " Ο Κοντρέρας ζήτησε από την ομάδα του να μείνει μία μέρα παραπάνω στην πατρίδα του για να συζητήσει με την Κόλο Κόλο" επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ