ΠΑΟΚ

Χάνει το ματς με τη Ζίμπρου ο Γκολάσα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / MEDIA DAY ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Γκολάσα MOTIONTEAM

Ο τραυματισμός του Εγιάλ Γκολάσα στο ματς με την Ίντερ έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για δέκα ημέρες και έτσι δεν υπολογίζεται για το πρώτο παιχνίδι με τη Ζίμπρου.

Ο Εγιάλ Γκολάσα τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ίντερ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες και να χάσει έτσι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ζίμπρου, την οποία παρακολούθησε από κοντά ο Κώστας Λαγωνίδης στην αναμέτρηση με την Τιρασπόλ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ το Σάββατο, με... δυσάρεστα για τον Αγγελο Αναστασιάδη. Αυτό γιατί διαπιστώθηκε πως ο Εγιάλ Γκολάσα έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό (είχε χτυπήσει στο ματς με την Ιντερ) και έτσι θα μείνει περίπου 10 μέρες εκτός. Αυτό σημαίνει πως χάνει το πρώτο ματς με την Ζίμπρου την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα ο Στέφανος Αναθασιάδης έχει υποστεί μια σύσπαση στον δικέφαλο (είχε αντικατασταθεί στο φιλικό με την Ιντερ) και θα προφυλαχθεί προληπτικά 1-2 μέρες από τον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με παράλληλη δουλειά στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Είδε την Ζίμπρου ο Λαγωνίδης

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Λαγωνίδης παρακολούθησε από κοντά το ματς της Ζίμπρου με την Τίρασπολ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1, αν και προηγήθηκε με 0-1. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Ζίμπρου στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας (προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ