ΠΑΟΚ

Χάνει Ατρόμητο ο Χαλκιάς

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Θλάση α' βαθμού υπέστη ο Κώστας Χαλκιάς, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Τις υπηρεσίες του Κώστα Χαλκιά στο παιχνίδι του Σαββάτου (10/12) με αντίπαλο τον Ατρόμητο θα στερηθεί ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο διεθνής τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υποφέρει από θλάση α' βαθμού, τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, Παπάζογλου και Γεωργιάδης θα εξεταστούν την Τρίτη (6/12) για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Θυμίζουμε πως για τον πρώτο υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη θλάση β' βαθμού.

Η απάντηση του Βασιλάκη στον ΠΑΟΚ

Ο πρώην διαιτητής με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα του καταλόγισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που αναφέρεται σε βάρος του (" Δε μας προκάλεσε την παραμικρή εντύπωση, ότι ο τηλεκριτικός κ. Περικλής Βασιλάκης, παρά την προσφιλή του συνήθεια να διυλίζει τον κώνωπα, σήμερα κατάπιε την κάμηλο, αποφεύγοντας επιμελώς κάθε αναφορά σε πεντακάθαρες αποφάσεις, σε βάρος της ομάδας μας!"), αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο Περικλής Βασιλάκης.

Ο πρώην διαιτητής επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ έχει δίκαιο, τονίζοντας όμως πως το κανάλι του δεν έχει χρόνο για να αναλύσει όλες τς φάσεις, ενώ στάθηκε και στο σκληρό παιχνίδι των Ιωαννίνων.

" Δεν έχει άδικο ο ΠΑΟΚ. Αφενός τις φάισεις δεν τις επιλέγω εγώ και δεν έχουμε και χρόνο. Έχουμε όσο το δυνατό κραυγαλέες περιπτώσεις. Μπορεί να αδικήσαμε τον ΠΑΟΚ σε δύο περιπτώσεις. Δεν είναι έμπειροι κάποια οι διαιτητές για να σφυρίξουν κάποια ματς", δήλωσε ο Βασιλάκης που πρόσθεσε για το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΣ πως " το ματς των Ιωαννίνων για μένα ήταν πολύ σοβαρό. Πρέπει να καταλάβουν οι διαιτητές πως δεν πρέπει να παίζουν με την σωματική ακεραιότητα των παικτών".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ