ΠΑΟΚ

Παπάζογλου: "Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι"

Παπάζογλου: "Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα τονίζοντας πως θα πρέπει ο "Δικέφαλος" να αλλάξει την εικόνα του σε αυτό.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τον ίδιο μίλησε ο Θανάσης Παπάζογλου στο "Αθλητικό Μετρόπολις". Αρχικά ο ο ίδιος μίλησε για τα παιχνίδια με Τότεναμ και ΠΑΣ:

"Είναι παιχνίδια διαφορετικά το ένα με το άλλο. Με την Τότεναμ πήγαμε χωρίς άγχος και δείξαμε καλά στοιχεία. Αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΣ στο χειρότερο γήπεδο στη Ελλάδα.

Οι παίκτες της ομάδας δεν δείξανε αυτά που μπορούν γιατί παίξαμε και σε ένα παιχνίδια που δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης από του πρωταθλήματος. Στο πρωτάθλημα είμαστε πίσω και πρέπει η ομάδα να παίζει με άλλη φιλοσοφία. Μόνο δουλειά, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Όλα με την δουλειά γίνονται".

Για το αν ο ΠΑΟΚ διαλέγει παιχνίδια: " Δεν υπάρχει σε καμιά ομάδα να διαλέγει παιχνίδια. Απλά σε κάποια παιχνίδια υπάρχουν ιδιαιτερότητες και αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε σε πολλά παιχνίδια. Υπάρχει χρόνος και μάλιστα αρκετός. Εχουμε τέσσερα εύκολα παιχνίδια σε εισαγωγικά".

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων": "Υπήρξε τέτοιο ζήτημα. Έπαιξε ρόλο ώστε να μην είμαστε αυτοί που πρέπει".


Για τον ίδιο και αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του: "Βλέπω πως υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ακόμη ικανοποιημένος. Βοηθάει ο ανταγωνισμός. Αυτό μόνο καλό κάνει".

Για το αν υπάρχει κάποια διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα: " Δεν βλέπω κάποια διαφορά. Η όλη διοργάνωση που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα είναι στα ίδια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ