ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για Κωνσταντινίδη

Χαμόγελα για Κωνσταντινίδη
INTIME SPORTS

Ακόμη μία λύση έχει, πλέον, στα χέρια του ο Αγγελος Αναστασιάδης στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν. "Γεμάτη" η θέση του δεξιού μπακ στον ΠΑΟΚ.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης από το καλοκαίρι είχε τονίσει ότι θέλει να είναι δίκαιος με όλους τους παίκτες. Έδωσε ευκαιρίες στους περισσότερους, από άλλους έμεινε ικανοποιημένος, από άλλους όχι.

Επιμέλεια: Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έμεινε πίσω και δεν πρόλαβε να δείξει την αξία του, αφού τραυματίστηκε στο φιλικό του περασμένου Αυγούστου με την ΚΠΡ, ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο νεαρός μπακ, όμως, έχει αφήσει, πλέον πίσω το προβλημά του, επιστρέφοντας δριμύτερος στην αγωνιστική δράση.

Η αρχή έγινε στον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα, όπου έπαιξε βασικός με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε επίσημο ματς για πρώτη φορά μετά από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα από το ματς με την Αλκμάαρ στην Τούμπα, στις 12/12/2013, όταν είχε χρησιμοποιηθεί από τον Στέφενς στη μεσαία γραμμή.

Στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου ο 21χρονος παίκτης δόθηκε δανεικός στον Αιγινιακό και μετά τον τραυματισμό του δείχνει έτοιμος να ξανασταθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Τόσο, στον αγώνα με την Καλλονή, όσο και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά είχε θετική παρουσία, έμπαινε δυναμικά στις φάσεις, κέρδισε μονομαχίες, ενώ με την ταχύτητά του είχε την ευχέρεια να ανεβαίνει και να βοηθάει επιθετικά, χωρίς να αφήνει "γυμνή" την θέση του δεξιού μπακ.

Μία θέση στην οποία, πλέον, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του και τον Κίτσιου και τον Σκόνδρα, ο Δικέφαλος είναι πλήρης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ