ΠΑΟΚ

Χαμηλώνουν τους τόνους με Λίνο

Χαμηλώνουν τους τόνους με Λίνο
Λίνο INTIME SPORTS

Πως αντιδρά η ΠΑΕ και ο Λάσλο Μπόλονι στο πειθαρχικό παράπτωμα τουΛίνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στο παιχνίδι Παναθηναϊκό η στάση του Άλβες Λίνο, ο οποίος δυσφόρησε όταν ο Λάσλο Μπόλονι τον κάλεσε για αλλαγή με αποτέλεσμα τελικά να αλλάξει τα πλάνα του ο τελευταίος και να "ρίξει" στο ματς τον Φρεντερίκ Νιμανί, σαφώς και ενόχλησε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος θα τιμωρηθεί βάση των όσων προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, ωστόσο από πλευράς του "Δικεφάλου" και του Ρουμάνου τεχνικού υπάρχει διάθεση να μην δοθεί μεγάλο βάρος στο όλο θέμα. Α

Αυτό γιατί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υπήρξε παίκτης, γνωρίζει πως αντιδρούν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές όταν δεν παίζουν και εκτιμά πως αυτό έπαιξε ρόλο όσον αφορά τον Λίνο.

Φυσικά θεωρεί πως ήταν μια λάθος αντίδραση, κάτι το οποίο ισχύει και για τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι πιστεύουν πως ο Βραζιλιάνος έχει αντιληφθεί την λανθασμένη συμπεριφορά του.

Ακόμη στο ότι πέρα από το πρόστιμο το θέμα θα... μείνει εκεί, παίζει ρόλο και η γενικότερη στάση του μπακ του ΠΑΟΚ αφού δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής δικαιώματα. Σαφώς και είναι δεδομένο πως το συμβάν αυτό δεν θα επηρεάσει τα πλάνα του Μπόλονι, ο οποίος θα χρησιμοποιεί στα επόμενα ματς όσους εκείνος θεωρεί πως είναι πιο έτοιμοι.

Χωρίς Τσιρίλο με Ατρόμητο

Στο ματς με τον Ατρόμητο αποφασίστηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος δέχτηκε κίτρινη στο ματς με τον Παναθηναϊκό και έφτασε τις τέσσερις. Το ότι ο Μπόλονι πήρε την απόφαση να μην έχει στην διάθεσή του τον Ιταλό στο ματς αυτό, θεωρείται λογικό από την στιγμή που τα επόμενα παιχνίδια με τους "πράσινους" και την ΑΕΚ θεωρούνται τα πιο σημαντικά.

Έτσι θέλει να έχει στην διάθεσή του τον Τσιρίλο με τον Μαλεζά που τα έχουν πάει καλά μέχρι στιγμής στα πλέι οφ. Εκτός όλων των άλλων ο Γιώργος Κατσικάς στερείται αγώνων, ενώ ο Σωτήρης Μπαλάφας δεν έχει αγωνιστεί πολλές φορές σε θέση στόπερ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ