ΠΑΟΚ

Χαμαλάινεν: "Έτσι... δεν κατέληξα στον ΠΑΟΚ"

Ο Κάσπερ Χαμαλάινεν μίλησε στην Πολωνία για τις συζητήσεις που είχε με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΠΟΕΛ πριν καταλήξει στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Το όνομα του Κάσπερ Χαμαλάινεν "έπαιξε" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τον ΠΑΟΚ. Τελικά, 30χρονος Φινλανδός κατέληξε στη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο ίδιος μίλησε στην Πολωνία για τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΠΟΕΛ πριν καταλήξει στη Λέγκια.

Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ήμουν κοντά στο να μεταγραφώ στον ΠΑΟΚ και το ΑΠΟΕΛ και αρκετούς ακόμα συλλόγους. Αλλά πάντα κάτι λείπει. Πρώτα απ’όλα, χρειάζομαι μεγάλο συμβόλαιο, πρέπει να σκεφτώ πως θα προστατέψω την οικογένεια μου".

Για την επιλογή του να πάει στη Λέγκια, σημείωσε: "Ήταν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αλλά τότε ήρθε η προσφορά από την Λέγκια. Νομίζω ήταν τέσσερις μέρες μετά τα Χριστούγεννα. Ο ατζέντης μου με κάλεσε, και η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα μικρό σοκ.

Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου. Σκέφτηκα την πρόταση για λίγες μέρες. Και καθώς περνούσαν οι μέρες, αυτή η πρόταση έδειχνε όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Έτσι αποφάσισα πως είναι καλή ιδέα να μεταγραφώ στην Λέγκια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ