ΠΑΟΚ

Χαλάρωμα ενόψει Βέροιας στον ΠΑΟΚ

Χαλάρωμα ενόψει Βέροιας στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Διάρκειας μόλις 45 λεπτών ήταν η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Πέμπτη (13/8), με τους ρυθμούς να είναι χαλαρούς ενόψει του φιλικού της Παρασκευής (14/8) με τη Βέροια. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάμπο, ενώ πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε φωτογράφιση. (VIDEO)

Μετά τις πιεστικές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο Ιγκόρ Τούντορ κατέβασε τους ρυθμούς την Πέμπτη 13/8, καθώς την Παρασκευή 14/8 στις 20:00 ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τη Βέροια στην Ημαθία.Ο Κροάτης τεχνικός έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να χαλαρώσουν, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα να διαρκεί 45 λεπτά και να έχει χαρακτήρα χαλαρώματος. Έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

Σχετικά με τους τραυματίες, οι Στέφανος Αθανασιάδης , Στέλιος Κίτσιου , Στέλιος Πόζογλου , Χάρης Χαρίσης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ ο Έρικ Σάμπο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με θεραπεία στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Πριν από την προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας η πρώτη – ανεπίσημη – φωτογράφηση των ποδοσφαιριστών για τις ανάγκες του paokfc.gr, της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Η επίσημη ομαδική φωτογράφηση θα γίνει με τις καινούριες εμφανίσεις της Macron που θα φορά ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2015-16.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ