ΠΑΟΚ

Χακόμπο: "Μόνο στα χαρτιά φαβορί η Σάλκε"

Χακόμπο: "Μόνο στα χαρτιά φαβορί η Σάλκε"
INTIME SPORTS

Ο Σανθ Χακόμπο τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικήσει ότι καλύτερο, στα πλέι οφ του Champions League. Τι ανάφερε για την κατάσταση των δύο ομάδων

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Σανθ Χακόμπο, μετά τον αγώνα με την Ξάνθη μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τόσο για τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Θράκης, αλλά και για τις κρίσιμες αναμετρήσεις κόντρα στη Σάλκε.

Ο γκολκίπερ του "Δικεφάλου" τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αποδείξει ότι η Σάλκε είναι φαβορί μόνο στα χαρτιά.

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν είχε πολλή δουλειά και πέρασες ένα εύκολο βράδυ:

"Ναι, όντως δεν είχα πολλή δουλειά στον αγώνα με την Ξάνθη. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Αλλά, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί ήρθε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να ξεκινάς καλά.

Επίσης είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τη νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Και φυσικά το κλίμα που δημιουργείται από μια τέτοια νίκη, μάς βοηθάει εν όψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τη Σάλκε που έπεται στη Γερμανία".

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 4-0 της Σάλκε. Παίζουν ρόλο αυτά τα αποτελέσματα ενόψει των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ;

"Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμη και στα πλέι οφ, όλα είναι πολύ δύσκολα. Τα παιχνίδια είναι διαφορετικού επιπέδου και σαφώς ανώτερα από ό,τι στα εγχώρια πρωταθλήματα. Ωστόσο αυτά δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι η Σάλκε προέρχεται από μία πολύ βαριά ήττα πριν το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε".

Τι πιθανότητες υπάρχουν να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Οταν ξεκινάει μια νοκ άουτ σειρά αγώνων οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50". Σίγουρα η Σάλκε είναι το φαβορί στα χαρτιά, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε τόσο στη Γκεζελνκίρχεν όσο και στο δεύτερο ματς της Τούμπας με νοοτροπία νικητή και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο".

Για την απουσία του Κλας-Γιαν Χούντελαρ:

"Σίγουρα όταν δεν αγωνίζονται τέτοιου επιπέδου παίκτες είναι καλό για τους αντίπαλους, όμως θα ήταν καλύτερο για μας, αν μπορούσαμε να βγάλουμε όλη την ενδεκάδα τους από την αρχή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ