ΠΑΟΚ

Ωρα Βρύζα για επενδυτές πλέι οφ

Ωρα Βρύζα για επενδυτές πλέι οφ
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, θα επιδιώξει να στείλει τον κόσμο της ομάδας στο εκδοτήριο και να κοντρολάρει την περιέργεια για τις επαφές με Σαββίδη-Καμπάνη.

Υπό άλλες συνθήκες, η προσπάθεια της ομάδας μέσω των πλέι οφ να δώσει οικονομική και αγωνιστική ανάσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποτελούσε το κυρίαρχο ζήτημα στη συνέντευξη του Ζήση Βρύζα που θα γίνει στη μία το μεσημέρι στην Τούμπα.

Όμως, με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στις συζητήσεις του προέδρου της ΠΑΕ με Σαββίδη-Καμπάνη, δημιουργούνται άλλα δεδομένα.

Ο Βρύζας θα κληθεί να βάλει σε μία σειρά το θέμα των επενδυτών, είναι όμως βέβαιο ότι η κυριότερη επιδίωξή του θα είναι να κατεβάσει τους τόνους και να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου στα πλέι οφ, ευελπιστώντας ότι έτσι θα προωθηθεί η πώληση των μίνι διαρκείας.

Οι τοποθετήσεις του για Καμπάνη-Σαββίδη παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και η θέση που θα εκφράσει για την δικαστική περιπέτεια του Γιώργου Σαχπατζίδη και την πιθανή αναγκαστική μεταβίβαση των μετοχών του σε άλλο φυσικό πρόσωπο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να τοποθετηθεί και πάνω στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας περιόδου και σαφώς αναμένεται να δεχθεί ερωτήσεις για το μέλλον της σχέσης ΠΑΟΚ-Μπόλονι.

Συνοψίζοντας, ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να εξηγήσει στον κόσμο τα εμπόδια που καλείται να υπερπηδήσει ο ΠΑΟΚ για να είναι "οκ" με την αδειοδότηση της νέας περιόδου

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ