ΠΑΟΚ

"Ολοι ικανοποιημένοι από τις επαφές"

"Ολοι ικανοποιημένοι από τις επαφές"
Ιβάν Σαββίδης MOTION TEAM - ()

Ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουροβανίδης, μίλησε για το θετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ του ομογενή επιχειρηματία και του Ζήση Βρύζα.

Χαμηλούς τόνους κράτησε και πάλι ο δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος Γκουροβανίδης, σε τηλεφωνική τοποθετησή του στην διάρκεια αθλητικής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού "Europe 1".

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι υπάρχει ικανοποίηση της πλευράς Σαββίδη για τις συζητήσεις με τον Ζήση Βρύζα.

"Έχουν γίνει πολλές δηλώσεις και καλό είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. Το μόνο που θέλω δηλώσω, να περάσω σαν μήνυμα του κ. Σαββίδη είναι η αγάπη του και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και για την ομάδα. Στο παρελθόν σε αρκετές περιπτώσεις υπήρχαν πολλά που πλήγωσαν τον κόσμο, γι' αυτό είναι καλό να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν. Έχουμε αποφασίσει ότι είναι να ειπωθεί από εδώ και στο εξής να γίνει από κοινού με τον ΠΑΟΚ", τόνισε ο κ. Γκουροβανίδης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει κοινή τοποθέτηση στην συνέντευξη Τύπου του Βρύζα και ακόμη αν μπορεί να δώσει χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων τόνισε:

"Αν χρειαστεί θα υπάρξει τοποθέτηση. Ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και ανακοινώσεις να γίνουν όταν πρέπει".

Πάντως ο κ. Γκουροβανίδης δεν έκρυψε την θετική εικόνα που έχει αποκομίσει ο Ιβάν Σαββίδης από τις επαφές του με τον Ζήση Βρύζα. "Προφανώς είναι όλοι ικανοποιημένοι από τις επαφές στο σημείο που βρισκόμαστε", είπε χαρακτηριστικά.

Αναμένεται ο οικονομικός διευθυντής

Στο μεταξύ, υπάρχει η πληροφορία η οποία έχει μεταφερθεί και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ