ΠΑΟΚ

Ώρα δανείου και αδειοδότησης

Ώρα δανείου και αδειοδότησης
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ "έκλεισε" και τυπικά το θέμα του ΟΠΑΠ και περιμένει τα 2 εκ. ευρώ από την πλευρά Σαββίδη. Τη Δευτέρα στην Επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ

Το σκέλος των εγγράφων που απαιτούνταν για προχωρήσει η εκταμίευση του ποσού των 2 εκ. ευρώ ως δάνειο από την πλευρά Σαββίδη ολοκληρώθηκε και πλέον απομένει η εισροή των χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ εξασφάλισε τα έγγραφα για την εκχώρηση δόσεων από τη χορηγία του ΟΠΑΠ της επόμενης περιόδου στην πλευρά Σαββίδη, μετά τη συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιάννης Σπανουδάκης με τον Ζήση Βρύζα.

Η εκταμίευση των 2 εκ. ευρώ από την πλευρά Σαββίδη αναμένεται άμεσα και το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν ανάγκες της ομάδας που σχετίζονται με την αδειοδότησή της από την UEFA

Τη Δευτέρα στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα ο φάκελος του ΠΑΟΚ θα εξεταστεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει όλους τους απαραίτητους διακανονισμούς για οφειλές μέχρι 31/12/2011, ωστόσο, όπως ισχύει για όλες τις ελληνικές ομάδες, το κομμάτι που αναμένεται να απασχολήσει την επιτροπή είναι αυτό της βιωσιμότητας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ