ΠΑΟΚ

Βρύζας-Σαββίδης κοντά στην Εθνική

Βρύζας-Σαββίδης κοντά στην Εθνική
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτονται να δουν από την κερκίδα τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στην φάση των "8" του Εuro 2012.

Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , όσο και ο ομογενής επιχειρηματίας ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Euro.

Ο πρώτος επί σειρά ετών υπηρέτησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ ο ομογενής επιχειρηματίας απέδειξε πως έχει το... μυαλό του στην πορεία της ομάδας του Σάντος με το πριμ του προς την Εθνική.

Οι δύο άνδρες μάλιστα σκέφτονται να βρεθούν μαζί στο Γκντανσκ της Πολωνίας, στο οποίο θα διεξαχθεί η προημιτελικός αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (πιθανότατα με την Γερμανία).

Το ενδεχόμενο να δώσουν το παρών εκείνοι οι δυο τους δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, κάτι όμως που θα γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Πάντως υπάρχει σαν σκέψη, ενώ στο περιθώριο του ταξιδιού τους (εφόσον γίνει) θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια ήδη έχουν κουβεντάσει θέμα του "Δικεφάλου", αλλά θεωρείται δεδομένο πως από τα θέματα της συζήτησής τους δεν θα λείπει το τι μέλλει γενέσθαι στους "ασπρόμαυρους"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ