ΠΑΟΚ

«Βρείτε άλλη ομάδα!»

«Βρείτε άλλη ομάδα!»
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν μάσησε τα λόγια του και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε Μαντούρο-Μάρτενς.

Το ξέσπασμα του Άγγελου Αναστασιάδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Γκινγκάμπ είχε και συνέχεια. Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (12/12), ο Έλληνας τεχνικός άσκησε πολύ αυστηρή κριτική στους Χέντβιχες Μαντούρο και Μάαρτεν Μάρτενς τους οποίους είχε «φωτογραφίσει» το βράδυ της Πεμπτης.

Ενώπιον όλων των παικτών τους είπε μεταξύ άλλων: « Δεν γίνεται άλλοι να ματώνουν και εσείς να δείχνετε χαλαρότητα. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή».

Μάλιστα, οι δυο παίκτες άκουσαν με σκυμμένα κεφάλια τον προπονητή τους να τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον τους: «Βρείτε άλλη ομάδα».

Μόνο εύκολη δεν είναι η αποδέσμευση

Βέβαια, το να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από τον Μαντούρο και τον Μάρτενς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και μάλιστα με πολύ υψηλές απολαβές. Ο Μάρτενς αμείβεται με περίπου 700.000 ευρώ ετησίως και ο Μαντούρο με 550.000. Προφανώς, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λύσει τη συνεργασία μαζί τους αναίμακτα και αυτό είναι ένα μήνυμα που ήδη έχουν στείλει οι εκπρόσωποι των δύο παικτών στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Κόντρα στην Κέρκυρα με αλλαγές

Ο Αναστασιάδης πάντως δεν θέλησε να σταθεί άλλο στον αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ και στην ομιλία του προσπάθησε να κλείσει το κεφάλαιο Ευρώπη: «Ό,τι έγινε τώρα δεν αλλάζει. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια στην Ευρώπη, αλλά τώρα το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Δεν μπορούμε να μεί0νουμε άλλο στην ήττα που όλους μας πόνεσε από την Γκινγκάμπ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, έχουμε άλλους δύο στόχους και αυτό που τώρα μας ενδιαφέρει είναι το ματς με την Κέρκυρα".

Ο Έλληνας τεχνικός, μέσα από το πρόγραμμα προπόνησης, άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να φρεσκάρει την ομάδα και στα πλάνα του για την ενδεκάδα συμπεριλαμβάνονται παίκτες όπως ο Κίτσιου και ο Σπυρόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ