ΠΑΟΚ

Βράζουν στον ΠΑΟΚ για τον ορισμό

Βράζουν στον ΠΑΟΚ για τον ορισμό
INTIME SPORTS

Η επιλογή του Σπάθα ως διαιτητή στη ρεβάνς με την Τρίπολη και των Κουκουλάκη, Τριτσώνη ως επιπρόσθετων βοηθών προκάλεσε αρνητική έκπληξη στους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Εντονες συζητήσεις επικρατούν αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ορισμό από την ΚΕΔ των έξι διαιτητών που θα διευθύνουν την κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η επιλογή του Ηλία Σπάθα ως πρώτου διαιτητή, των Κουκουλάκη, Τριτσώνη ως επιπρόσθετων, αλλά και του Κοντιζά ως πλάγιου βοηθού προκάλεσε αρνητική έκπληξη και ερωτηματικά για το πως είναι δυνατόν η ΚΕΔ σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι να ορίζει μαζί τέσσερα πρόσωπα που γνωρίζει ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την καλύτερη άποψη.

Θυμίζουμε, ότι ο Ηλίας Σπάθας ήταν εκείνος που είχε σφυρίξει τον περιβόητο αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ 2-0 την σεζόν 2009-10, ο οποίος έβαλε φρένο στην πορεία του "Δικεφάλου" για κατάκτηση του τίτλου, ο Κουκουλάκης χρεώνεται από τους Θεσσαλονικείς τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου την περίοδο 2008-09, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό στην παράταση με δύο αποβολές και ο Τριτσώνης έχει αφήσει με παράπονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τα σφυρίγματά του σε αρκετούς αγώνες, ενώ ο Κοντιζάς είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Φωτάκη στον φετινό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ.

Αυτή την ώρα γίνονται συζητήσεις για την στάση και το αν υπάρξει επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ, ενώ ενημερώνεται και ο Ιβάν Σαββίδης που θα πάρει την τελική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας στην Τρίπολη και μέλημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ πέρα απ' όλα είναι να περάσουν το μήνυμα για ψυχραιμία και στους εκατοντάδες οπαδούς τους που θα ταξιδέψουν στην πόλη της Αρκαδίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ