ΠΑΟΚ

Βούκιτς: "Αναζητούμε δύο με τρεις παίκτες"

Βούκιτς: "Αναζητούμε δύο με τρεις παίκτες"
INTIME SPORTS

Η συνέντευξη του Ζβόνιμιρ Βούκιτς στην Σερβία. Τι λέει ο άσος του ΠΑΟΚ για την σχέση του με τον κόσμο, τους στόχους του ΠΑΟΚ, το τέρμα του κόντρα στον Εργοτέλη και τα... μεταγραφικά.

"Με τους οπαδούς έχω μεγάλη σχέση. Παίρνω δύναμη από αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω" είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος άσος στην ιστοσελίδα " novosti.rs".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το τέρμα του κόντρα στον Εργοτέλη: "Αυτός είναι ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι αυτή η ευχαρίστηση".

Για το αν τον πειράζει που δεν ξεκινάει βασικός: "Όταν τα πράγματα κυλούν έτσι δεν με πειράζει".

Για το πως ένιωσε μετά το τέρμα που σημείωσε: "Η αίσθηση που όλοι οι συμπαίκτες μου και ο πάγκος έσπευσαν να με συγχαρούν και που άκουγα τις επευφημίες από την κερκίδα, είναι πραγματικά ασύγκριτη. Μου αρέσει που αυτό συμβαίνει αυτό στη... μέση της τέταρτης δεκαετίας μου, αντλώ ενέργεια από αυτή την υποστήριξη, νομίζω ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω".

Για την εκτέλεση φάουλ απέναντι στο ματς με τον Εργοτέλη: "Όλα είναι ιδανικά όταν η μπάλα στήνεται απέναντι από την εστία. Αυτή τη φορά ήταν περισσότερο από 20 μέτρα μακριά από το τέρμα. Ακολούθησε αξέχαστη γιορτή με 15.000 οπαδούς να κραυγάζουν. Εχω σπουδαία σχέση με τον κόσμο, με αγαπούν και τους αγαπώ".

Για το γεγονός ότι έχει σημειώσει όλα τα τερματά του στην Τούμπα: "Είτε αστειευτούμε, είτε όχι, η αλήθεια είναι μία. Μέχρι στιγμής έχω σκοράρει όλα τα γκολ στην Τούμπα, δύο στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο και ένα στο Europa League. Και θέλω πραγματικά να σπάσει ο πάγος και εκτός έδρας".

Για το αν θα σκοράρει σε περίπτωση που ξεκινήσει βασικός: "Να είστε σίγουροι".

Για το αν θεωρεί τον ευατό του την χρυσή αλλαγή: "Είναι ότι καλύτερο να σκοράρει ένας παίκτης που έρχεται από τον πάγκο".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Παίζουμε για τους βαθμούς, μέχρι στιγμής, κερδίζοντας με την ατομική ποιότητα των παικτών μας. Αναζητούμε δύο ή τρεις μεταγραφές για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα".

Για το αν επιλέχθηκαν οι μεταγραφικοί στόχοι: "Ξέρω ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ίσως έρθουν κάποιοι Σέρβοι παίκτες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ