ΠΑΟΚ

"Βγάλτε τον MVP"

"Βγάλτε τον MVP"

Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ διεκδικούν τον τίτλο του πολυτιμότερου για τον μήνα Σεπτέμβριο. Δείτε ποιοι είναι αυτοί.

Ρατς, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Μακ και Τζιόλης θα "μονομαχήσουν" για τον τίτλο του MVP για τον μήνα Σεπτέμβριο. "Τέσσερις νίκες, 14 γκολ και θεαματικόποδόσφαιρο.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας καλός μήνας για τον ΠΑΟΚ που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το συνεχές τρέξιμο, το ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά στην περιοχή του αντιπάλου, τον πλουραλισμό στον τρόπο ανάπτυξης και την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.

Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον πολυτιμότερο παίκτη του μήνα με τη δική σας ψήφο", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο που προαναγγέλει τον διαγωνισμό που διεξάγεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, την ευκαιρία να χαλαρώσουν με βόλτα στο βροχερό Μπινίκ είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

"Βγάλτε τον MVP"

Θυμίζουμε, ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης το απόγευμα θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 19:00 στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου Ρουντουρού και για τις 19:30 έχει προγραμματιστεί η προπόνηση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ