ΠΑΟΚ

Βέστρο: "Έχουμε ακούσει για τον ΠΑΟΚ, αλλά..."

Βέστρο: "Έχουμε ακούσει για τον ΠΑΟΚ, αλλά..."

Τι δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Μπγιορν Βέστρομ, για το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον Σέλσο Μπόρχες.

Από χθες πολλές ελληνικές και σουηδικές ιστοσελίδες ασχολούνται με τον Σέλσο Μπόρχες. Τον παίκτης της ΑΙΚ Στοκχόλμης που φέρεται να ενδιαφέρει έντονα τον ΠΑΟΚ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο τεχνικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Μπγιορν Βέστρομ, μίλησε στo olaPAOK.gr και ξεκαθάρισε κάπως τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τις μέχρι τώρα κινήσεις που (δεν) έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.

"Έχουμε ακούσει και εμείς για ΠΑΟΚ, από το πρωί μας ρωτούν πολλοί Σουηδοί δημοσιογράφοι, όμως ακόμη δεν μας έχει κατατεθεί πρόταση από την ελληνική ομάδα", είπε χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον "Δικέφαλο" να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Σουηδούς.

"Πωλείται..."

Αυτό, όμως, που επιβεβαίωσε ο Βέστρομ είναι ότι έχει μπει όντως πωλητήριο στον Μπόρχες, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και προκειμένου η ΑΙΚ να πάρει κάποια χρήματα από τη μεταγραφή του, αναγκαστικά θα τον αφήσει να φύγει τον Γενάρη. "Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ΑΙΚ μέχρι το καλοκαίρι και φυσικά εμείς δεν θα τον αφήσουμε έτσι απλά να φύγει. Με το σωστό αντίτιμο, όμως, είμαστε θετικοί να τον παραχωρήσουμε", τόνισε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ