ΠΑΟΚ

Βελλίδης: "Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω..."

Βελλίδης: "Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκος Βελλίδης παραδέχτηκε πως έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά στη φάση που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ από την ΑΕΚ και ότι θα μπορούσε να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Μάρκος Βελλίδης έχει ευθύνη για το τέρμα που πέτυχε η ΑΕΚ. Μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε:
"Από το αποτέλεσμα φάνηκε ότι δεν ήταν η τυχερή μου μέρα. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι να το αλλάξουμε".

Για το ότι έπαιξε βασικός:
"Με ενημέρωσε χθες ο προπονητής τερματοφυλάκων ότι θα είμαι βασικός για να σκεφτώ κάποια πράγματα. Δεν μου λείπουν παιχνίδια, αλλά κάθε ματς είναι ξεχωριστό και τώρα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα τώρα. Μας έλειψε και η τύχη σήμερα".

Για την αντίδρασή του στο γκολ της ΑΕΚ:
"Νομίζω ότι μπορούσα να μπλοκάρω την μπάλα. Έφυγα στο σουτ του Βάργκας, δεν είχα άλλο βήμα και θεώρησα σωστό να διώξω την μπάλα με τα χέρια. Εκ των υστέρων δεν φάνηκε σωστή επιλογή. Mακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω και να το άλλαζα... Έπρεπε να αντιδράσω πολύ γρήγορα. Στο μυαλό μου είχα να διώξω την μπάλα, αλλά δεν με δικαίωσε η επιλογή μου".

Για το ότι παίζει πλέον στον ΠΑΟΚ:
" Το είχα δηλώσει ότι ήθελα πολύ να έρθω σε αυτή την ομάδα. Το κατάφερα και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ".

Για το ότι άμυνα του ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ:
" Δεν το σκεφτόμουν. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε σοβαρή, είχε φάσεις και ακόμα και με δέκα παίκτες ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Σήμερα δε δεχτήκαμε πίεση. Η τετράδα της άμυνας και όλη η ομάδα ανταπεξήλθε πολύ καλά. Εκτός από το γκολ όλη η ομάδα αμύνθηκε καλά, Όταν χάνεις, μετά όλα είναι πρόβλημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και να αποφεύγουμε τέτοια λαθάκια".

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου:
" Είπαμε να βγούμε, να αγωνιστούμε πιο ελεύθερα, να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας. Το κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι. Η ΑΕΚ δεν μας απείλησε με κατοχή της μπάλας, μόνο από κάποιες μεμονωμένες φάσεις".

Κοροβέσης: "Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΟΚ"

Ο Νίκος Κοροβέσης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ:
"Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε γκολ ενώ πριν από αυτό, δεν δεχτήκαμε κάποια φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε. Ημασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Για το ότι έπαιξε βασικός:
" Καλό είναι να παίρνεις παιχνίδια αλλά από την στιγμή που δεν κέρδισε η ομάδα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Συνεχίζεται το πρωτάθλημα, υπάρχει και το Κύπελλο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

Κόστα: "Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά..."

O Ρικάρντο Κόστα, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ:

Για το ότι αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό καθώς ήταν στα... πιτς λόγω τραυματισμού:
ίχα μιλήσει με τον προπονητή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Του είχα πει ότι έτοιμος, ότι είμαι διαθέσιμος και από την στιγμή που προέκυψε η ανάγκη (σ.σ. λόγω του τραυματισμού του Βίτορ), με χρησιμοποίησε".

Για το διάστημα της απουσίας του και για την εικόνα του ΠΑΟΚ :
"Σίγουρα έχουμε βελτιωθεί, συγκριτικά με τότε που έπαιζα εγώ. Είχαμε κάνει ένα σερί νικών αλλά η ήττα στο σημερινό παιχνίδι μας πονάει πολύ και είναι αρνητικό αποτέλεσμα".

Για την ήττα από την ΑΕΚ:
" Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε μπροστά αν πετύχαινε το γκολ ο Ροντρίγκες. Ήρθε το γκολ της ΑΕΚ... Σίγουρα αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήρθε το γκολ".

Τζαβέλλας: "Υπάρχει στενοχώρια και λύπη"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε για την ήττα από την ΑΕΚ:
"Δεν έχω να πω κάτι διαφορετικό. Τα ντέρμπι είναι ακριβώς έτσι. Όποιος καταφέρει να εκμεταλλευτεί ένα λάθος της άλλης ομάδας και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του, παίρνει και το παιχνίδι. Εμείς δυστυχώς παρ' όλο που είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτή την πίεση της ΑΕΚ, δεν τα καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ανήκε ολοκληρωτικά στην ΑΕΚ, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με τον Ροντρίγκες. Δεν κρατάμε κάτι από το πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν τελείως διαφορετικοί. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει, δεν τα καταφέραμε όμως. Υπάρχει στενοχώρια και λύπη αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε".

Για το γεγονός ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες όταν έμεινε με 10 παίκτες:
"Νομίζω ότι ήταν σημαντικό αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω, να παίξουμε κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ. Πιέσαμε στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κρίμα που η προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, να μην γίνεται από το πρώτο. Σε αυτό είμαστε υπεύθυνοι εμείς. Στα παιχνίδια πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή όσο καλύτερα μπορούμε. Όταν σε ένα ντέρμπι δεν πατάς καλά στα πόδια σου, τα ντέρμπι εξελίσσονται κάπως έτσι. Η ΑΕΚ ήταν τυχερή... Με το λάθος το δικό μας που εκμεταλλεύτηκε. Εμείς δεν ήμασταν στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".


Για το αν το παιχνίδι αυτό σημαίνει κάτι για τα πλέι οφ:
"Όχι, είναι πάρα πολύ νωρίς. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων στα πλέι οφ θα είναι πάρα πολύ μικρές. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλύτεροι, ότι θα βελτιώσουμε αυτά τα λάθη που έχουμε κάνει και πάνω από όλα θα «μεγαλώσουμε» εμείς οι ίδιοι. Γιατί πρέπει πρώτα εμείς μέσα στο γήπεδο να «μεγαλώσουμε» και να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά από όλα τα άλλα. Όταν χάνεις ένα ντέρμπι, σίγουρα υπάρχει στεναχώρια. Είναι κάτι παραπάνω, δεν είναι απλά τρεις βαθμοί. Εμείς όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Θα πρέπει να καταφέρουμε στο επόμενο παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης με τον Πανιώνιο που είναι πάρα πολύ σημαντικό, να σηκώσουμε κεφάλι. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και οποιαδήποτε άλλη ομάδα μπει στα πλέι οφ".

Για το Κύπελλο και το ματς με τον Πανιώνιο:
"Ο στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί στη Νέα Σμύρνη. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα πρέπει όλοι να καταφέρουμε, μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που έχουμε, να σηκώσουμε κεφάλι. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στη Νέα Σμύρνη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ