ΠΑΟΚ

Βασικοί Χακόμπο και Αθανασιάδης

Βασικοί Χακόμπο και Αθανασιάδης

Ο Χουμπ Στέφενς θα πραγματοποιήσει κόντρα στην Μέταλιστ δύο αλλαγές σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Νις. Δείτε τα πλάνα του Ολλανδού προπονητή για την μεγάλη αναμέτρηση.

Τους "9" από τους "11" που παρέταξε στο φιλικό με τη Νις, θα εμπιστευτεί ο Χουμπ Στέφενς στον πρώτο αγώνα με την Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής σε σχέση με το ματς κόντρα στους Γάλλους θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Αθανασιάδη αντί του Βούκιτς και τον Χακόμπο αντί του Γλύκου, όπως φάνηκε από τις τελευταίες δοκιμές.

Ο Κλάους θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και αναλόγως τον σχηματισμό -4-2-3-1 ή 4-4-2- θα έχει τον Σαλπιγγίδη ή δίπλα του ή στα δεξιά του.

Από εκεί και πέρα, ο Χακόμπο δείχνει να "κερδίζει" στο νήμα τον Γλύκο, ενώ οι υπόλοιποι που θα πάρουν φανέλα βασικού θα είναι οι Κίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας, Λίνο στο αριστερό, Κατσουράνης και Βίτορ ως στόπερ, Λάζαρ και Τζιόλης ως κεντρικοί χαφ, ο Γεωργιάδης θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Λούκας ανάλογα με την θέση του Σαλπιγγίδη, θα παίξει ή σαν επιτελικός (σε περίπτωση που ο "Σαλπι" παίξει δεξιά) ή στο δεξί άκρο της επίθεσης (σε περίπτωση που ο Σαλπιγγίδης πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Αθανασιάδη).

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ