ΠΑΟΚ

Τζιόλης: "Παραφοβηθήκαμε τη Μακάμπι"

Τζιόλης: "Παραφοβηθήκαμε τη Μακάμπι"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έδειξε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα κόντρα στους Ισραηλινούς, αλλά τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη. Τι είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το επόμενο ματς του Europa League με τη Σαχτιόρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζιόλης στον "ΑΝΤ1":

Για το αποτέλεσμα με τη Μακάμπι: "Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχα νεύρο, δεν μπορω να πω ότι έφταιξε κάτι. Πήραμε την ισοπαλία και είμαστε σε πλεονεκτική θέση".

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε τη Μακάμπι: "Η πρώτη σκέψη ήταν να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα παραφοβηθήκαμε τη Μακάμπι. Είχαμε τη σκέψη να κρατήσουμε το μηδέν. Ήμασταν διστακτικοί και δε δημιουργήσαμε τις επιθέσεις που έπρεπε".

Για το αν η σκέψη των παικτών ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Δεν ήταν η σκέψη μας εκεί. Ήταν εξίσου σημαντικό παιχνίδι και αυτό με τη Μακάμπι. Δεν μπορείς να μη δίνεις βάρος σε ένα παιχνίδι του Europa League. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι και θέλουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για το επόμενο παιχνίδι με την Σαχτιόρ, αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα οι συνθήκες θα είναι δύσκολες, αλλά εμείς έχουμε συνηθίσει να παίζουμε όποιες κι αν είναι. Παίζουμε ένα ντέρμπι με τον πρωτοπόρο. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό".

"Να δείξουμε θάρρος στο "Καραϊσκάκη"

Τι δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας για την ισοπαλία με τη Μακάμπι, αλλά και για το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σκόνδρας στον "ΑΝΤ1":Για το ντεμπούτο στο Europa League, αλλά και το αποτέλεσμα:

"Σίγουρα ο αντίπαλος είναι σοβαρός και ο πόντος εκτός έδρας είναι σημαντικός. Σε αρκετά διαστήματα παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να κερδίσαμε"

Για το αν ήταν εντολή να μην ανεβαίνουν οι πλάγιοι μπακ: "Η Μακάμπι έχει γρήγορους παίκτες στα άκρα, γι' αυτό και μείναμε σε πολλές περιπτώσεις πίσω".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν ο ΠΑΟΚ παίξει με τη φιλοσοφία όπως με τη Μακάμπι: "Αυτό πρέπει να το πει ο προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να φανούμε σοβαροί και να έχουμε θάρρος σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο".

Για το ποιο θα είναι το κλειδί με τον Ολυμπιακό: "Είναι σίγουρα να έχεις πάθος και να ξεκινήσεις καλά απ' τα πρώτα λεπτά. Έχουμε και εμείς καλή ομάδα, γι' αυτό και δεν πρέπει να εμφανιστούμε νωθροί"

Τζαβέλλας: "Κάναμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση"

Για το αποτέλεσμα με τη Μακάμπι και την πρώτη θέση στον όμιλο: "Σίγουρα κάναμε μεγάλο βήμα. Μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά έχουμε τον πρώτο λόγο. Μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Από την ισοπαλία θέλαμε να ξεκινήσουμε και το πετύχαμε. Εφόσον δε χάνουμε και η ομάδα παίζει σφιχτά, μπορούμε να προχωρήσουμε".

Για το ότι τα δύο ματς με τη Μακάμπι δεν είχαν καμία σχέση: "Διαφορετικό παιχνίδι μες στην Τούμπα. Ανοιγόμαστε περισσότερο, δημιουργούμε περισσότερες φάσεις, αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε περισσότερα γκολ. Εκτός έδρας είμαστε πιο σφιχτοί και θέλουμε να κρατάμε το μηδέν"

Για το αν ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στο ματς με τον Ολυμπιακό: "Εμείς συζητάμε από εδώ και πέρα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα παίξουν δύο μεγάλες ομάδες, ευρωπαϊκού χαρακτήρα και πρέπει να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε".

Για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στο Καζακστάν: "Το γνωρίζουμε όλοι αυτό ότι θα έχει θερμοκρασίες ψύχους, έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες, οπότε δε θα έχουμε πρόβλημα. Δεν παίζουμε μπάσκετ, αλλά ποδόσφαιρο".

Αθανασιάδης : "Αυτά τα ματς κρίνουν τίτλο"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν πίστεψαν στη νίκη. Πως σχολίασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασιάδη:

"Δεν πιστέψαμε στη νίκη. Εχουμε παράπονα από τους εαυτούς μας. Δεν παίξαμε όπως παίζαμε.Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό. Σκεφτόμασταν μόνο το σημερινό παιχνίδι, αλλά ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Κάναμε αβίαστα λάθη και δεν πιστέψαμε στους εαυτούς μας σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα αλλά η φετινή χρονιά είναι καλή για να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Συνεχίζοντας για το ματς με τον Ολυμπιακό, είπε: " Πιστεύω πως αυτά τα ματς θα κρίνουν τον τίτλο. Πιστεύω να είμαστε συγκεντρωμένοι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ