ΠΑΟΚ

Τζιόλης ξανά το 2015

Τζιόλης ξανά το 2015
Τζιόλης INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν θα παίξει στα παιχνίδια με Γιάννινα και Λεβαδειακό. Γιατί δεν υπάρχει ανησυχία για νυστέρι. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Παραμονές του αγώνα με την Γκινγκάμπ ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε αποκαλύψει πως ο Αλέξανδρος Τζιόλης παίζει με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς εδώ και ένα περίπου χρόνο.

"Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ξεκουράζουμε κάποιους παίκτες", είχε τονίσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποδίδοντας τα εύσημα στον έμπειρο μέσο για τη διάθεση που δείχνει να παίζει με πρόβλημα. Μάλιστα, πριν από κάθε αγώνα έκανε δύο και τρεις ενέσεις για να αγωνίζεται χωρίς oι ενοχλήσεις να γίνονται ανυπόφορες.

Ωστόσο, ο 61χρονος τεχνικός διαπίστωσε πως ο 30χρονος μέσος έχει φτάσει στα όρια του και χρειάζεται να μείνει στα... πιτς για να μπορέσει να επανέλθει στη συνέχεια και να προσφέρει στην ομάδα.

Αναλυτικότερα, ο Τζιόλης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στους προσαγωγούς. Ουσιαστικά, έχει μία μικρή πληγή που όσο παίζει δεν "κλείνει". Η απόφαση που πάρθηκε μετά από συζητήσεις με το ιατρικό τιμ είναι να μείνει εκτός δράσης στα επόμενα δύο παιχνίδια με Γιάννινα και Λεβαδειακό και να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής των Χριστουγέννων για να ξεκουραστεί και να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Στα πλάνα του Άγγελου θα μπει και πάλι το 2015 -το ιδανικό θα είναι να δηλώσει παρών στο ματς με τον Πανιώνιο στις 3 Γενάρη- και μέχρι τότε ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να βρει άλλες λύσεις για να καλύψει ένα πολύ σημαντικό κενό.

Πάντως, με βάση τα πορίσματα από τις εξετάσεις που έχει υποβληθεί ο Τζιόλης δεν τίθεται θέμα χειρουργικής επέμβασης, αφού το πρόβλημά του δεν είναι το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, αλλά η τενοντίτιδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ