ΠΑΟΚ

Τζανδάρης, ο πρώτος "κλέφτης" του ΠΑΟΚ

Τζανδάρης, ο πρώτος "κλέφτης" του ΠΑΟΚ
Τζανδάρης INTIME SPORTS

Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Φάνης Τζανδάρης έχει την πρωτιά ανάμεσα στους παικτες του ΠΑΟΚ σχετικά με την κατηγορία των κλεψιμάτων. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Φέτος έχει κάνει το... ξεπέταγμά του και ο Αγγελος Αναστασιάδης δείχνει εμπιστοσύνη τις δυνατότητές του. Ο λόγος για τον Φάνη Τζανδάρη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και μάλιστα πριν λίγο καιρό ο Ελληνας τεχνικός είχε πλέξει το εγκώμιό του.

"Ο Τζανδάρης είναι μεταγραφή, ο Κατσικάς είναι μεταγραφή και υπάρχουν κι άλλα παιδιά που θα αποδείξουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές", είχε πει ο Αναστασιάδης για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή τον οποίο θεωρεί... εσωτερική μεταγραφή βάσει των εμφανίσεων που έχει κάνει.

Σχετικά με το πρωτάθλημα, αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί για τον Τζανδάρη είναι πως έχει την πρωτιά στα κλεψίματα ανάμεσα σε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ (σ.σ. φυσικά εξαιρείται ο Παναγιώτης Γλύκος αφού είναι τερματοφύλακας).

Συγκεκριμένα στα πρώτα πέντε παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, έχει συνολικά 14 κλεψίματα και έτσι είναι ο παίκτης του "Δικεφάλου" που "χαλάει" περισσότερο το παιχνίδι των αντιπάλων των "ασπρόμαυρων".

Μάλιστα ήταν ο πρώτος "κλέφτης" του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια κόντρα σε Πλατανιά, Παναιτωλικό και ΟΦΗ.

Οσον αφορά τους Εργκους Κάτσε και Αλέξανδρο Τζιόλη οι οποίοι επίσης αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου (όπως ο Τζανδάρης), ο Aλβανός έχει έξι κλεψίματα σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί και ο Ελληνας ποδοσφαιριστής 9 κλεψίματα σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος (ο Τζιόλης είναι δεύτερη θέση στην κατηγορία των κλεψιμάτων μετά τον Τζανδάρη).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ