ΠΑΟΚ

Τρομακτική η ζήτηση για εισιτήρια

Τρομακτική η ζήτηση για εισιτήρια

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ψάχνουν... απεγνωσμένα κάρτες για τον πρώτο αγώνα με την Σάλκε.Διαβάστε το ρεπορτάζ. Τα νέα της προπόνησης.

Μαγικά χαρτάκια θα είναι όπως όλα δείχνουν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δείχνουν τεράστια δίψα να δώσουν το παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/8) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην παρούσα φάση η διοίκηση της Σάλκε φαίνεται διατεθειμένη να διαθέσει 1.750 εισιτήρια, αριθμός μικρός για τα δεδομένα που υπάρχουν, γι' αυτό και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνουν προσπάθειες για να εξασφαλιστούν περισσότερες κάρτες.

Είναι, άλλωστε, εύκολη και η μετακίνηση, αφού κάποιος μπορεί να βρεθεί στον προορισμό του ακόμη και με αυτοκίνητο, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει και από Έλληνες ομογενείς.

Πιο χαλαρά ο Κατσουράνης

Στο μεταξύ, η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Καυτατζόγλειο αφιερώθηκε σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας υπό πίεση, ενώ μεγάλο μέρος της αφορούσε τα τελειώματα των φάσεων μετά από συνδυασμούς από τα πλάγια.

Όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν κανονικά και προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, εκτός από τον Κώστα Κατσουράνη που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς αγωνίστηκε πάνω από 60 λεπτά στον χθεσινό φιλικό αγώνα της Εθνικής.

Ο Βούκιτς επίσης ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα ενώ ο Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ