ΠΑΟΚ

Τρέξιμο και αιματολογικές εξετάσεις

Τρέξιμο και αιματολογικές εξετάσεις
Παπαδόπουλος Γκολάσα INTIME SPORTS

Στη φυσική κατάσταση επικεντρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το πρωί της Δευτέρας (17/11). Εκτός πέντε παίκτες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα (17/11) στο γήπεδο, αλλά δεν χρειάστηκε να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια. Κι αυτό γιατί η προπόνηση το πρωί της Δευτέρας επικεντρώθηκε στη φυσική κατάσταση, με τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.

Ο Εγιάλ Γκολάσα γύρισε από το Ισραήλ, αλλά δε συμμετείχε στην προπόνηση λόγω της μικροεπέμβασης στο δάκτυλο του ποδιού του, ο Χέντβιγκες Μαντούρο αισθανόταν ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας για λόγους αποφόρτισης. Οι Εργκούς Κάτσε, Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Πριν από την προπόνηση οι Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κατσικάς, Τζανδάρης, Κάτσε υποβλήθηκαν δειγματοληπτικά σε αιματολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο επιβάρυνσής τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

Από αιματολογικό έλεγχο θα περάσει το πρωί της Τρίτης (18/11) και ο Μιγκέλ Βίτορ. Σκοπός των ελέγχων ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι η προσαρμογή του προπονητικού προγράμματος στις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ