ΠΑΟΚ

Τρέξιμο ο "Σάλπι", ενοχλήσεις ο Κωνσταντινίδης

Τρέξιμο ο "Σάλπι", ενοχλήσεις ο Κωνσταντινίδης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε για πρώτη φορά τρέξιμο μετά την επέμβαση στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είχε ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά δεν υπάρχει ανησυχία

Επιστροφή στην... δουλειά για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Τρίτη. Την προπόνηση παρακολούθησε ο Γιώργος Σαββίδης, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, να κάνει τρέξιμο και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να αντιμετωπίζει μια ενόχληση στο γόνατο αλλά η περίπτωσή του να μην εμπνέει ανησυχία μετά από εξέταση που έκανε.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης προκειμένου να είναι έτοιμος για τις προπονήσεις των επόμενων ημερών και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες δούλεψαν σε πολύ έντονους ρυθμούς στη λειτουργική δύναμη με σκοπό την μυική ενδυνάμωση, στη συνέχεια έκαναν αερόβιες προσαρμογές και το τακτικό κομμάτι της δουλειάς αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές είχαν ελεύθερο παιχνίδι σε μικρό χώρο και τέσσερις εστίες. Τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο Γενικός Διευθυντής, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και ο Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων, Γιάννης Δημογιάννης είχαν σύσκεψη με θέμα τις εργασίες που απαιτούνται για την βελτίωση του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσήμβρια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ