ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Χρειάζονται 3-4 παίκτες που θα κάνουν την διαφορά"

Τούντορ: "Χρειάζονται 3-4 παίκτες που θα κάνουν την διαφορά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιγκορ Τούντορ μίλησε για τους Ιβιτς και Σαββίδη, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θέλει ποιοτική ενίσχυση για το Champions League ενώ στάθηκε και στο θέμα της επικοινωνίας που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ τονίζοντας πως αυτό θα ήθελε να το αλλάξει

O Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, υποστήριξε ότι ο "Δικεφάλος" χρειάζεται 3-4 παίκτες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα του επιτρέψουν να διακριθεί στο Champions League. Αναλυτικά μίλησε:

Για το αν μαθαίνει νέα του ΠΑΟΚ: "Ναι, παρακολούθησα την πρόοδο του ΠΑΟΚ. Μια φορά ΠΑΟΚ, μια ζωή ΠΑΟΚ!"

Για την πρωτιά στα πλέι οφ: "Μπράβο στους παίκτες, τον προπονητή αλλά και τον Σαββίδη για την επιτυχία. Παρακολουθούσα τα αποτελέσματα της ομάδας, αν δεν έβλεπα ζωντανά τα ματς και είμαι ζωντανό μέλος της ομάδας".

Για το ότι ο Ιβιτς είπε πως ο Τούντορ έχει μερίδιο επιτυχίας για την πρωτιά στα πλέι οφ: "Η δουλειά του προπονητή είναι πολύπλοκη και δύσκολη. Τον ευχαριστώ για τα λόγια του. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί ενίσχυση για το Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το ότι ο Ιβιτς θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ: " Είναι πολύ καλός για αυτή την θέση και θα αντεπεξέλθει καλά. Για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει 3-4 πολύ καλούς παίκτες που θα κάνουν την διαφορά".

Για το τι συμβουλή θα έδινε στον Ιβιτς: "Είναι δύσκολο να δώσω συμβουλή. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη ομάδα. Δεν πρέπει να υπάρχουν πολλές αλλαγές στους παίκτες και στην διοίκηση. Πρέπει να είναι σταθερή η ομάδα και να υπάρχει υπομονή".

Για το αν ο ίδιος πέτυχε ή απέτυχε στον ΠΑΟΚ: " Δεν θα ήθελα να σκέφτομαι το παρελθόν. Κάθε εμπόδιο για καλό... Από αυτή την εμπειρία στον ΠΑΟΚ, πήρα πολλά".

Για τον Σαββίδη: "Τα είπα σε προηγούμενη συνέντευξη. Το πάθος του για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο. Θα μάθει από τα λάθη του και θα προχωρήσει".

Για το γιατί ο Σαββίδης έχει δώσει πολλά λεφτά αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει "φτιάξει" ομάδα για τον τίτλο: "Είναι δύσκολη η ερώτηση. Ο Σαββίδης θα μάθει από τα λάθη και θα διορθώσει τις κινήσεις του μελλοντικά".

Για το γιατί δεν απέδωσε ο Μπερμπάτοφ: "Ο προπονητής σε όλους τους παίκτες δίνει την ίδια προσοχή. Στο γήπεδο φαίνεται η διαφορά. Το γιατί δεν έδωσε πράγματα, δεν μπορώ να το πω".

Για το αν ήταν λάθος η απόκτηση του Βούλγαρου: "Είναι δύσκολο να το κρίνω. Σέβομαι την επιλογή του Σαββίδη και ελπίζω με τον επόμενο προπονητή ο Μπερμπάτοφ να δώσει περισσότερα. Ο Σαββίδης θα κρίνει αν παραμείνει στην ομάδα".

Για το ότι επέμενε στο 3-5-2 και αν αυτό του κόστισε την θέση του στον πάγκο: "Είναι μια ηλιθιότητα αυτό. Δεν έχει καμιά σημασία αυτό. Επαιξα 3-4-3. Αυτά είναι όλα θέματα των δημοσιογράφων που τα δημιουργούν όλα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά επιτελικό μέσο: " Ο προπονητής θα κρίνει αν χρειάζεται τέτοιο παίκτη...".

Για το ποιος ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ: " Στην δική μου περίοδο υπήρχε ο Πέλκας, ο Τζαβέλλας, ο Μακ, ο Ροντρίγκες και ο Τζιόλης...".

Για το ότι αναδείχτηκε MVP της ομάδας ο Τζαβέλλας: "Εχει αποκτήσει μια σταθερότητα ο Τζαβέλλας".

Για το ότι ο Λέοβατς είπε πως ο Τούντορ δεν ήταν έτοιμος για τον ΠΑΟΚ: " Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο με τα αυτιά μου και δεν θέλω να το σχολιάσω".

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: "Εχω θετικές εμπειρίες. Θα ήμουν έτοιμος για να γυρίσω ξανά στην Ελλάδα".

Για την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του στην Ελλάδα: " Θέλω να θυμάμαι μόνο τα καλά και έχω διαγράψει τα αρνητικά".

Για το αν θα δούλευε πάλι για τον ΠΑΟΚ με τις ίδιες συνθήκες: " Στην δική μου δουλειά, δεν θα άλλαζα τίποτα. Στην επικοινωνία μου με την διοίκηση, θα είχα αλλάξει κάποια πράγματα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει καλό πρόεδρο ή καλό προπονητή: "Βασικό είναι η διοίκηση και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα...".

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Εύχομαι επιτυχίες...".

Για το αν έρθει στην Τούμπα: " Ελπίζω να έρθω. Εχω καλές αναμνήσεις από την ομάδα και τον κόσμο και θα ήθελα να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ