FINAL FOUR 2024

Final Four 2024, Άντιτς σε Σλούκα για την δήλωση για τον Παναθηναϊκό του 2009: "Μ@λ@κ@ ξύπνα, έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες"

Ο Άντιτς με τον Σλούκα
Ο Άντιτς με τον Σλούκα EUROKINISSI

Ο Πέρο Άντιτς διαφώνησε με την ατάκα του Κώστα Σλούκα ότι ο Παναθηναϊκός που κατέκτησε την EuroLeague το 2009 ήταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, γράφοντας στον άλλοτε συμπαίκτη του στο Instagram ότι πρέπει να "ξυπνήσει".

Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε στην χθεσινή (23/5) συνέντευξη Τύπου του Final Four 2024 ότι ο Παναθηναϊκός του 2009 ήταν η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague. Αυτό ωστόσο φαίνεται ότι δεν άρεσε στον Πέρο Άντιτς, ο οποίος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ανέφερε στον διεθνή γκαρντ ότι έκανε λάθος.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ - που έχει συνυπάρξει με τον Σλούκα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, με τους δυο τους να έχουν κατακτήσει παρέα τρεις EuroLeague (2012 και 2013 με Ολυμπιακό, 2017 με Φενέρ - ανέβασε ένα story όπου έκανε tag τον φίλο του και άλλοτε συμπαίκτη του, γράφοντας: "Μ@λ@κ@ ξύπνα!! Έχεις παίξει σε καλύτερες ομάδες που έχουν κατακτήσει την EuroLeague!!"

Δείτε το σχετικό post:

Το ποστ του Άντιτς για τον Σλούκα
Το ποστ του Άντιτς για τον Σλούκα CICKOSTOILKO OFFICIAL INSTAGRAM PAGE

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS FINAL FOUR 2024 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ