ΠΑΟΚ

Τούντορ: "Να είμαι στον ΠΑΟΚ για αρκετά χρόνια"

Τούντορ: "Να είμαι στον ΠΑΟΚ για αρκετά χρόνια"
Τούντορ INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ απάντησε στην φημολογία που υπήρξε για τον ίδιο και την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ τόνισε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κατακτήσει ο "Δικέφαλος" το Κύπελλο.

Για διάφορα θέματα μίλησε στην NOVA ο Ιγκορ Τούντορ. Συγκεκριμένα ο Κροάτης είπε:

Για το πώς πέρασε κατά το διάστημα της διακοπής: "Ημουν με την οικογένεια μου αυτές τις μέρες στο Σπλιτ. Ηταν ότι έπρεπε για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για τη χρονιά που έρχεται με τον ΠΑΟΚ".

Για την "γεύση" που του αφήνει το 2015: "Την χρονιά που φεύγει, μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε ως μεγάλη χρονιά. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς να παίζουμε, έχουμε συμπληρώσει σχεδόν έξι μήνες που παίζουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε καλές περιόδους, είχαμε και άσχημες περιόδους. Είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν να κρατάνε τα θετικά. Τα αρνητικά είναι αυτά που σου δίνουν μαθήματα. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τα μαθήματα, να επιβεβαιώσουμε τους τομείς που έχουμε χτίσει και να βελτιώσουμε αυτούς που χρειάζεται. Με την καθημερινή δουλειά, με τη βελτίωση της συνολικής ποιότητας της ομάδας".

Για το τι θέλει το 2016 : "Καταρχάς υγεία. Το τι κάνει χαρούμενο τον καθένα, εξαρτάται από τον ίδιο. Σε επαγγελματικό κομμάτι, θα ήθελα η χρονιά που έρχεται να με κάνει να κερδίσω κάτι με τον ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή, το πιο εύκολο για να κερδίσουμε κάτι είναι το Κύπελλο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να το πετύχουμε".

Για τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ που αφορούν τον ίδιο και την Μακάμπι Τελ Αβίβ: " Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ, είμαι περήφανος που είμαι εδώ και ελπίζω να είμαι εδώ για αρκετά χρόνια".

Για την κατάσταση της ομάδας: "Η κατάσταση είναι καλύτερη από πριν, γιατί κάποιοι τραυματίες έχουν επιστρέψει. Κάποιους του περιμένουμε σύντομα, όπως ο Ροντρίγκες που την επόμενη εβδομάδα θα προπονείται με την ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι της Ξάνθης. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα μας βγουν στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει αυτές τις μέρες".

Για το ματς με την Ξάνθη: "Είναι μια σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα, με καλό προπονητή. Είναι εύκολο αναγνωρίσιμο το ποδόσφαιρο που παίζει, αγωνίζονται καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ελπίζουμε να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ